dimarts, 24 de març del 2015

XAVIER SABATÉ PREGUNTA A LA CONSELLERA D’ENSENYAMENT SOBRE LA RECOMANACIÓ DEL CAMP D’APRENENTATGE DE TARRAGONA D’UTILITZAR A LES ESCOLES PROPAGANDA ELECTORAL DE LA CANDIDATURA DE CIU A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS



El diputat tarragoní Xavier Sabaté ha entrat al registre del Parlament una bateria de preguntes en relació a la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU a la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals.

El diputat socialista ha exigit responsabilitats a la Consellera d’Ensenyament per aquest fet que ha qualificat de molt greu. “No havia vist mai que el Departament d’Ensenyament recomanés propaganda electoral del partit del Govern. Sembla propi d’un règim autoritari l’ensinistrament de nens amb propaganda “oficial” i a través dels mecanismes de l’Administració del règim.”

Xavier Sabaté s’ha preguntat si és aquest el país nou que anuncia el senyor Artur Mas que vol construir perquè “els tics de partit únic de CiU que han aparegut sempre al llarg de la història es posen un altre cop de manifest.”

Sabaté ha acabat dient que "jugar amb la bona fe dels nens i dels pares i mares no és propi d'una Administració que ha de ser escrupulosa en la seva neutralitat i imparcialitat."

En concret, les preguntes entrades al Parlament són aquestes: 

1 – Aprova la Consellera d’Ensenyament la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

2 – Quines responsabilitats pensa exigir la Consellera d’Ensenyament per la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

3 – Ha obert la Consellera algun expedient sobre la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

4 – Quin o quins professionals van decidir del Camp d’Aprenentatge de Tarragona van recomanar utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

5 – Com s’ha rectificat i amb quins mitjans la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

6 – Coneix la Consellera si s’ha utilitzat a alguna escola la propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals que va recomanar el Camp d’Aprenentatge de Tarragona?

7 – Ha rebut el Departament d’Ensenyament alguna demanda d’informació dels professionals de les escoles de Tarragona sobre la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

8 – Ha rebut el Departament d’Ensenyament alguna demanda d’informació de pares i mares de les escoles de Tarragona sobre la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

9 – Ha rebut el Departament d’Ensenyament alguna demanda d’informació dels mitjans de comunicació sobre la recomanació del Camp d’Aprenentatge de Tarragona d’utilitzar a les escoles propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals?

10 – Qui va enviar al Camp d’Aprenentatge de Tarragona la propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals que després el Camp d’aprenentatge va recomanar utilitzar a les escoles?


11 – Quantes trameses de material de propaganda electoral de la candidatura de CiU de la ciutat de Tarragona a les properes eleccions municipals ha tramès el Camp d’Aprenentatge recomanant la seva utilització a les escoles?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada