dilluns, 23 de març del 2015

LA BASE DEL NOSTRE FUTUR



Cada quatre anys arriben  les eleccions municipals i és el moment de renovar el compromís amb els ciutadans. S’han de donar explicacions de la feina feta, del compliment dels compromisos adquirits i justificar per què alguns d’aquests no s’han pogut portar a terme.

Per executar-los són molt importants  els equips  humans. Són ells els responsables de la seva gestió. En el dia a dia de l’administració municipal la força i professionalitat dels treballadors municipals és imprescindible, com ho és la direcció de l’Alcalde i dels Consellers que han estat elegits per fer-ho i sobre tot a aquells que els ha correspost la tasca de dirigir el govern de la ciutat.

I és en aquest sentit que arribat el moment de la convocatòria de les eleccions s’obre la possibilitat que es produeixin canvis en les candidatures que presenta cada força política. Canvis per diferents raons,  personals, de lògica renovació  o per tal de millorar la gestió i les dinàmiques de grup.

Aquest ha estat el cas del Partit dels Socialistes a la ciutat de Tarragona. Les companyes Carme Crespo i Victoria Pelegrí han decidit tornar a les seves activitats professionals anteriors, els companys Joan Sanahujes i Paco Zapater, han cobert una etapa de la seva vida de treball molt intens tant professional com cívic en múltiples activitats a les que han sumat els darrers anys la política que és gratificant però també estresant. A partir d’ara podran gaudir de més temps de reflexió i de descans. A tots ells i elles els reconeixem la seva tasca i compromís amb la ciutat i la defensa d’un projecte centrat amb el progrés, la justícia i la igualtat d’oportunitats pels i les tarragonines i tarragonins.

He deixat pel final al company Carlos Castillo. Ho faig perquè coneixent la seva vàlua i personalitat estic convençut, que el fet de no formar part de la propera candidatura municipal, no treu que una persona amb el seu compromís ideològic i personal pugui exercir altres responsabilitats polítiques al si de la nostre organització.

És impetuós, inquiet, format ideològicament i professionalment, sensible i senzill. Aquest conjunt de  valors són els necessaris per afrontar el moments que estem vivint. Per això, després de la seva etapa municipal, el continuem necessitant.


A tots ells, he de mostrar-los públicament el reconeixement del PSC i el meu personal. Per la seva generositat, pel seu treball i per fer de les coses difícils un acte de lleialtat, companyonia i implicació en el projecte col·lectiu que no podem d’oblidar. Perquè són la base del futur.

Article de Josep Anton Burgasé publicat al Diari de Tarragona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada