dilluns, 16 de març del 2015

EL PSC DE SALOU ENGEGA EL PROCÉS D'ELABORACIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS



Després d’iniciar el cicle d’assemblees obertes a la ciutadania on tothom que ho desitgi pot assistir per debatre amb el candidat socialista, Toni Brull, sobre temes d’actualitat com BCN World o el projecte de la nova estació de tren, el PSC Salou dóna un pas endavant i engega el procés per a l'elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig.

"Volem obrir el partit a la ciutadania, crear el màxim de canals de participació i que tothom se senti reflectit en el nostre programa electoral i per això volem donar veu a tota la ciutadania en la seva elaboració i redacció". Amb aquestes paraules reafirma el director de campanya, Dani López, la intenció de que els salouencs i salouenques siguin els protagonistes del projecte socialista, a la vegada que fa una crida "a la ciutadania, al teixit associatiu i als agents econòmics i socials" per participar activament en la seva elaboració. "Som una alternativa de govern, som un partit seriós, som una formació en la que se senten reflectits molts salouencs i moltes salouenques i tenim el deure de fer realitat un nou i ambiciós projecte per la nostra ciutat".

D'aquesta forma, López ha anunciat que en aquesta fase d’elaboració del programa electoral dels socialistes, es realitzaran 4 jornades de treball, debat i participació amb la ciutadania. Tindran lloc els dies 16, 18, 19 i 24 de març a partir de les 19:00 hores a la "Seu Socialista José Contreras" (carrer Via Aurèlia 12, baixos).

Els debats giraran al voltant de 3 eixos: "Persones", "Model de ciutat" i "Economia i Turisme".
A més es realitzaran trobades amb les entitats i el teixit associatiu de Salou que tindran lloc durant els mesos de març i abril.


La voluntat del candidat socialista, Toni Brull, és "obrir com mai a la participació de la ciutadania" la redacció del programa del PSC, “el projecte socialista ha de tenir un eix vertebral imprescindible, les persones. I és que el projecte socialista ha de ser el projecte de tots els salouencs i totes les salouenques".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada