dijous, 19 de març del 2015

EL PSC DEMANA AL GOVERN LA CONSTRUCCIÓ DE LA CONNEXIÓ DE LA A-27 AMB LA N-240 PER EVITAR EL TRÀNSIT PEL CENTRE DE VALLS



El PSC insta al Govern a portar a terme la construcció de la biela o connexió de la carretera C-37 i l’autovia A-27 amb la carretera N-240 al terme municipal de Valls a fi i efecte d’evitar el trànsit pel centre de la ciutat. Aquesta és una de les accions que els socialistes emplacen al Govern a executar en un termini màxim de tres mesos en una moció que es votarà aquesta tarda al Parlament.

Per a l’alcaldable socialista, Rosa Maria Ibarra, “és un objectiu de ciutat esponjar el trànsit pel centre de Valls. Com aconseguir-ho? Habilitant aquesta connexió de dues vies tan importants com l’A-27 i la N-240 de manera que els vehicles circumval·lessin la ciutat evitant la congestió de trànsit, especialment a la zona de la rotonda dels barris de Mas Clariana i les Comarques i del Portal Nou, i els problemes que se’n deriven per a la mobilitat dels vallencs i vallenques.”

Per la seva banda, la diputada Núria Segú ha assenyalat que “la Generalitat ja fa tard en aquest tema que estaria resolt fa temps si hi hagués voluntat política per dur-ho a terme. Així mateix, els socialistes defensem desdoblar la carretera C-37 entre Valls i Alcover per guanyar també en mobilitat i eficàcia en el transport per carretera.”

A banda, i pel que fa a la comarca de l’Alt Camp, la moció socialista també inclou la construcció urgent de l’escola Mare de Déu del Roser de Vallmoll, el finançament finalista d’un terç del museu casteller de Valls, i que la Generalitat assumeixi el cofinançament del projecte del Reg de Valls.


“Davant de la inacció del Govern de la Generalitat que sembla haver abandonat les nostres comarques a l’oblit ens hem vist obligats a impulsar aquest paquet de mínims per poder fer front amb garanties a allò que ens és més urgent i immediat. Confiem en què aquestes mesures s’aprovin. Sincerament no entendríem que els diputats de CiU i d’ERC que proclamen cada dia el seu compromís pel territori votessin en contra de quelcom tan essencial com aquest pla calendaritzat que es votarà aquesta tarda”, ha resumit la diputada vallenca.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada