divendres, 27 de març del 2015

JOSEP FÈLIX BALLESTEROS DEMANA UNA GRAN MAJORIA PER CONTINUAR AMB LA TRANSFORMACIÓ DE TARRAGONA



“La nostra és una llista pensada per governar. És una llista de ciutat i per la ciutat. Avui presentem una candidatura solvent, amb professionals de diferents àmbits, amb persones independents perquè sempre he defensat la necessitat d’obrir-nos més a la societat tarragonina, a la seva pluralitat i essència”, així ha definit la candidatura socialista Josep Fèlix Ballesteros en l’acte de presentació dels primers 15 candidats de la llista.

Per a l’alcaldable socialista es tracta d’una candidatura que traspua una sintonia personal i política “extraordinària. Em sento molt orgullós d’aquesta llista, crec que hem dut a terme un procés exemplar en la seva configuració, sense estridències ni crisis, defugint de les improvisacions i podent presentar la millor llista per continuar defensant els interessos de la ciutat. De fet, és el millor procés d’elaboració de la llista dels quatre que he viscut com a alcaldable socialista per Tarragona.”

“El nostre objectiu és guanyar i guanyar bé. Vull el millor resultat possible per donar estabilitat institucional i política a l’Ajuntament perquè són molts els projectes importants que estan en joc i que s’han de desenvolupar en aquests propers quatre anys.”


En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha demanat “un ampli suport als tarragonins i tarragonines.” Josep Fèlix Ballesteros també ha afirmat que en cap cas està tancat a pactar amb altres forces polítiques els grans temes que poden beneficiar la ciutat. “Estic obert a qualsevol acord que impliqui un bé per la ciutat i la seva gent”, ha conclòs el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada