divendres, 20 de març del 2015

APROVADA LA CANDIDATURA DEL PSC DE LA CANONJA A LES ELECCIONS MUNICIPALS



L’assemblea de l’agrupació socialista de la Canonja ha aprovat la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 24 de maig. La llista està liderada per l’alcalde Roc Muñoz i, a continuació, queda formada per les següents persones: Salvador Ferré Budesca, Paqui Marquez, Paco Roca, Lucia López, José Luis Sánchez, Paco Domínguez, Antonio Reyes, Glòria Virgili, Sílvia Sola, Marina Clavero, Nereida González i Jonathan Gutiérrez.

Segons ha afirmat l’alcaldable socialista, Roc Muñoz, “ens presentem amb la millor llista, l’única que combina experiència amb renovació, amb gent jove i preparada per gestionar l’Ajuntament pensant en el màxim benestar per als ciutadans de la Canonja. Tenim per endavant quatre anys amb molts reptes per garantir el futur del nostre poble a tots els nivells: benestar social, prestacions municipals, inversions en equipaments i desenvolupament econòmic de la Canonja. Als socialistes ens impulsa i estimula l’empeny permanent de treballar per convertir el nostre poble en un paradigma de benestar i qualitat de vida.”

Roc Muñoz ha volgut agrair el treball i l’eficàcia en les responsabilitats municipals de les fins ara regidores Paqui Orellana i Mila Carreté que, simbòlicament, tanquen la candidatura socialista. 


“Els socialistes som els únics capaços de garantir la continuïtat de la bona feina que s’ha fet des de l’Ajuntament aquests darrers quatre anys, sense aventures i sense improvisacions. Durant aquests anys hem posat les necessitats reals dels veïns del poble en l’epicentre de la nostra acció política des de l’Ajuntament. Conscients de les dificultats provocades per la crisi econòmica hem fet tot el possible per impulsar serveis municipals útils per donar satisfacció a aquestes necessitats dels veïns de la Canonja. Ara cal donar un nou impuls a aquest afany que és també un compromís polític i moral.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada