dilluns, 2 de març del 2015

ALFONS GARCIA PRESENTA EL PROJECTE SOCIALISTA A TOTS ELS NUCLIS DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT



L’actual alcalde i candidat socialista a la reelecció, Alfons Garcia, ha presentat la seva candidatura i el projecte del PSC a tots els nuclis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, Alfons Garcia va iniciar aquest cicle de presentacions dijous a la sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, divendres ho va fer a l’auditori de Vandellòs i avui dilluns 2 de març per la tarda ho farà als nuclis de Masboquera i Masriudoms.

Durant la presentació es va destacar el caràcter “obert i disposat al diàleg d’Alfons Garcia. La seva experiència i vàlua professional contrastada han estat clau per fer avançar el nostre poble tot i el context de crisi econòmica. Els socialistes creiem, honestament, que és el millor candidat que podem presentar per donar continuïtat a la bona feina que s’ha fet durant aquests darrers quatre anys.”  

Per la seva banda, Alfons Garcia ha destacat “la tasca que hem fet a l’Ajuntament durant aquest mandat per millorar i garantir uns bons serveis a les persones i atendre als nostres convilatans més necessitats. En aquest sentit, vull destacar el Pla d’Ocupació Municipal, els serveis d’atenció a la gent gran (centres de dia), les ajudes a les famílies via subvencions de llibres de text, llars d’infants, etc.”


“Durant els propers quatre anys hem de saber donar continuïtat a aquesta feina que estem convençuts de què representa a la gran majoria de veïns del nostre municipi”, ha accentuat el candidat socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada