divendres, 16 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “LA BANDERA QUE UNEIX A CIU I PP ÉS LA QUE PORTA UNES TISORES COM A SÍMBOL. NOMÉS EL VOT AL PSC POT ATURAR NOVES RETALLADES”



El cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, ha fet balanç aquest divendres d’aquesta primera setmana de campanya electoral un cop arribats ja al meridià de la campanya. En aquest sentit, el candidat socialista ha subratllat que “tot està igual pel que fa als nostres adversaris. La veritat és que estic bastant sorprès, no entenc com a cap debat cap dels nostres adversaris no concreten res.”

“El senyor Batet es limita a dir de forma cansina i repetitiva això de “l’Estat propi” i “fem pinya” sense presentar ni una sola proposta de CiU per a resoldre els problemes que té plantejats Tarragona. Mentre, CiU i PP continuen engrescats amb la guerra de les banderes i d’aquí no en sortim. Els socialistes sí volem concretar i baixar al món real, per donar resposta als problemes reals dels ciutadans.”


Així, Sabaté ha denunciat que el Govern de CiU, amb la complicitat del PP que ha permès amb els seus vots que s’aprovessin els pressupostos de la Generalitat, ha menystingut les comarques tarragonines. Els darrers pressupostos del Govern d’esquerres (2010) van suposar una inversió territorial per al Camp de Tarragona de 152 milions d’euros, doncs bé, els pressupostos de CiU per aquest 2012 contemplen una inversió a les nostres comarques de tan sols 46 milions d’euros.


“Són els pressupostos més baixos de la història, però abans que el senyor Batet ens digui que la culpa de tot és d’Espanya i del tripartit cal recordar que en aquests darrers pressupostos del Govern de CiU la ratio d’inversió per habitant a Lleida és de 499 euros, a Girona de 238 euros i a Tarragona de... 76 euros per habitant (103 euros menys que la mitjana nacional). Perquè CiU i PP no diuen res d’això?”


Xavier Sabaté ha alertat que “després del dia 25 la bandera que unirà CiU i PP serà la bandera que porta unes tisores com a símbol. Només el vot al PSC pot aturar noves retallades de drets, serveis i prestacions socials bàsiques.”


En aquest sentit, el candidat socialista s’ha compromès a retirar l’euro per recepta si el PSC governa la Generalitat durant aquests propers quatre anys. “Creiem que és una mesura injusta, que castiga a les persones malaltes i als col•lectius que són més vulnerables. Nosaltres corregirem aquestes mesures injustes que han aplicat CiU i PP gràcies a una reforma de la fiscalitat que faci que paguin més aquells que més tenen.”

Finalment, Xavier Sabaté ha emplaçat al conseller Puig a donar instruccions precises als Mossos d’Esquadra sobre com han d’afrontar una vaga general i situacions conflictives per evitar episodis tràgics com els que van tenir lloc a Tarragona aquest dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada