divendres, 23 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “EL VOT AL PSC ÉS EL VOT ÚTIL PER ATURAR LES RETALLADES DE CIU I PP”



“Durant aquesta campanya electoral CiU i PP ens han presentat l’alternativa de les retallades en les què coincideixen plenament. Els socialistes som l’alternativa a aquestes retallades de drets i serveis socials, nosaltres volem retallar l’angoixa que tenen els aturats, el patiment dels malalts que veuen com creixen les llistes d’espera, la soledat de la gent gran, la desesperació dels joves que no veuen futur, la discriminació de les dones i els sacrificis dels nens a les escoles. El vot al PSC és el vot útil per aturar les retallades de CiU i PP.”, així de rotund s’ha mostrat el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, a l’hora de valorar la campanya electoral que es tanca aquest divendres.



Segons ha posat de relleu el candidat socialista, “CiU ha estat incapaç de presentar un programa per Tarragona. És increïble! El senyor Batet s’ha dedicat a passejar pel territori dient “Estat propi” i “fem pinya” indistintament ja sigui si parlava de les infrastructures, de l’energia nuclear o del mercat central de Tarragona. Si diumenge de les urnes surt un Parlament similar a l’actual haurem parit un ratolí, haurem fet unes eleccions per no res, tan sols per sacsejar la guerra de banderes.”


Xavier Sabaté ha denunciat que CiU i PP han fet la campanya de l’exclusió amb la seva aposta per la independència o per al retorn al centralisme, respectivament. “Nosaltres hem presentat el nostre projecte de futur, el federalisme, que al final serà el que s’acabarà implantant. El camí del senyor Mas està ple d’incerteses i de riscos. Ara parla d’internacionalitzar el conflicte, com si no tinguéssim altres problemes, per començar una crisi econòmica d’efectes devastadors.”


Finalment, el cap de llista del PSC ha afirmat que “des de posicions d’esquerra els socialistes som els únics que no ens hem apuntat al carro de les incògnites i incerteses de CiU i de Mas. Lamentem que ICV s’hagi sumat i hagi validat el projecte de CiU. Estic convençut que els antics militants del PSUC haurien rebutjar el camí de la burgesia catalana.”


En aquests 15 dies de campanya, el PSC ha organitzat actes a totes les comarques de la demarcació. El cap de llista socialista ha recorregut més de 2.000 quilòmetres en aquestes dues setmanes de campanya i ha protagonitzat mítings per tot el territori, des de Tortosa a Deltebre fins a Calafell, l’Arboç o Montblanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada