dimecres, 21 de novembre del 2012

NÚRIA SEGÚ: “LA BANDERA QUE UNEIX A CIU I PP ÉS LA QUE PORTA UNES TISORES COM A SÍMBOL”La diputada socialista, Núria Segú , ha realitzat un acte electoral a Barberà de la Conca on ha fet un repàs de l’actual campanya electoral i ha destacat que “en cap debat cap dels nostres adversaris no concreten res.”“El senyor Batet es limita a dir de forma cansina i repetitiva això de “l’Estat propi” i “fem pinya” sense presentar ni una sola proposta de CiU per a resoldre els problemes que tenen les nostres comarques. Mentre, CiU i PP continuen engrescats amb la guerra de les banderes i d’aquí no en sortim. Els socialistes sí volem concretar i baixar al món real, per donar resposta als problemes reals dels ciutadans.”


Així, Segú ha denunciat que el Govern de CiU, amb la complicitat del PP que ha permès amb els seus vots que s’aprovessin els pressupostos de la Generalitat, ha menystingut les comarques tarragonines. Els darrers pressupostos del Govern d’esquerres (2010) van suposar una inversió territorial per al Camp de Tarragona de 152 milions d’euros, doncs bé, els pressupostos de CiU per aquest 2012 contemplen una inversió a les nostres comarques de tan sols 46 milions d’euros.


“Són els pressupostos més baixos de la història, però abans que el senyor Batet ens digui que la culpa de tot és d’Espanya i del tripartit cal recordar que en aquests darrers pressupostos del Govern de CiU la ratio d’inversió per habitant a Lleida és de 499 euros, a Girona de 238 euros i a Tarragona de... 76 euros per habitant (103 euros menys que la mitjana nacional). Perquè CiU i PP no diuen res d’això?”


A més, la numero dos de la candidatura socialista ha recordat que “en els darrers pressupostos del Govern de progrés (el 2010) la inversió de la Generalitat a la Conca de Barberà era de 9.868.101 euros, doncs bé, l’any 2012 la inversió contemplada en els pressupostos de la Generalitat ascendeix tan sols a 447.938 euros, un descens en dos anys del 96%. No crec que calgui afegir res més... aquest és l’exemple més clar del compromís de CiU amb la Conca de Barberà”. I després CiU vol donar lliçons de catalanitat i de equilibri territorial!


Nuria Segú ha alertat que “després del dia 25 la bandera que unirà CiU i PP serà la bandera que porta unes tisores com a símbol. Només el vot al PSC pot aturar noves retallades de drets, serveis i prestacions socials bàsiques.”

En aquest sentit, la candidata socialista s’ha compromès a retirar l’euro per recepta si el PSC governa la Generalitat durant aquests propers quatre anys. “Creiem que és una mesura injusta, que castiga a les persones malaltes i als col•lectius que són més vulnerables. Nosaltres corregirem aquestes mesures injustes que han aplicat CiU i PP gràcies a una reforma de la fiscalitat que faci que paguin més aquells que més tenen.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada