dissabte, 3 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “CENTRAREM LA NOSTRA CAMPANYA EN EL FOMENT DE L’OCUPACIÓ I LA LLUITA CONTRA L’ATUR I CONTRA L’AUGMENT DE LA POBRESA A LES COMARQUES TARRAGONINES”



“El PSC és la garantia que no hi haurà més retallades en l’educació i la sanitat públiques. El programa electoral socialista per les comarques tarragonines se centrarà en la lluita contra l’atur i contra l’augment de la pobresa i en propostes en positiu per aprofitar els potencials dels sectors productius emergents que tenim a Tarragona per generar ocupació”, així ha sintetitzat el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, els principals items programàtics de la campanya socialista.



Xavier Sabaté, acompanyat per l’alcalde de Tarragona i també candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, i per afiliats i simpatitzants socialistes, ha fet campanya aquest matí al barri de Torreforta de Tarragona on el PSC ha instal•lat una parada informativa.


Aquesta acció forma part de la campanya de mobilització que el PSC ha desplegat arreu de Catalunya durant aquest cap de setmana. Al Camp de Tarragona les agrupacions socialistes de Tarragona, Reus, Valls, el Vendrell, la Canonja, l’Hospitalet de l’Infant, Constantí, Roda de Barà, Torredembarra i Salou han sortit aquest dissabte al carrer per mobilitzar l’electorat progressista i informar directament als ciutadans sobre què és el que està realment en joc en aquestes eleccions del proper 25 de novembre.


Així, segons ha subratllat Xavier Sabaté, “els socialistes som els més actius en aquesta precampanya, també en presència al carrer. Volem explicar als ciutadans que aquests dos anys de Govern de CiU han estat dos anys perduts. Aquí a les comarques tarragonines l’atur registrat ja supera les 70.000 persones i segons les darreres dades de l’E.P.A. les persones desocupades a la nostra demarcació estan al llindar dels 100.000 ciutadans, el que representa un creixement de l’atur sense precedents. Aquesta és la Catalunya real que ens deixa CiU...”


Per la seva banda l’alcalde de Tarragona i candidat socialista, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que “aquest matí a Torreforta els ciutadans ens expliquen els problemes i l’angoixa que pateixen per culpa de la crisi i de les retallades que han impulsat CiU i PP. Ningú ens parla d’independència, però sí d’atur, de dificultats per arribar a final de mes, de llistes d’espera per a hospitals i CAP i de retallades a escoles i instituts.”


“Aquests són els problemes reals dels ciutadans que demanen una solució real i per això els socialistes promourem des del Govern català una nova tributació sobre les grans fortunes de manera que contribueixin més aquells que més tenen”, ha conclòs el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada