dijous, 22 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “DEMANO A TOTS AQUELLS QUE ESTIGUIN DUBTANT, FINS I TOT A AQUELLS QUE DISCREPEN DE NOSALTRES, QUE VOTIN AL PSC EN DEFENSA DELS SEUS DRETS I EN CONTRA DE LES RETALLADES”



El cap de llista del PSC al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, s’ha adreçat aquest dijous “a tots els tarragonins i tarragonines per tal que pensin el que hi ha en joc aquestes eleccions i que diumenge votin al PSC en defensa dels seus drets i en contra de les retallades de CiU i PP.”


“Estem convençuts que bona part dels ciutadans que encara no han decidit el seu vot són persones de progrés que no estan per aventures, ni per falses quimeres, i que volen un Govern que defensi als ciutadans davant les injustícies i les desigualtats provocades per la crisi. Són persones que poden discrepar d’algunes de les coses que hem fet els socialistes, fins i tot poden estar enfadats amb nosaltres. A aquests ciutadans els dic que quedar-se a casa no soluciona res, els emplaço a votar PSC en defensa dels drets socials més bàsics amenaçats per les retallades de la dreta: salut i educació públiques, prestacions socials per als més dèbils, dependència i ajudes a aquells que més ho necessiten.”

El candidat socialista també ha alertat que si CiU i PP sumen majoria el dia 26 al Parlament de Catalunya tornaran a coincidir a l’hora d’aprovar noves retallades socials, en primer lloc, en els pressupostos de la Generalitat del 2013.

“A tots aquells que no volen més retallades, que són majoria, els dic que poden aturar-les votant socialista aquest diumenge a les urnes. Disgregar el vot en opcions menors que segueixen l’aventura rupturista d’Artur Mas no evitarà una nova laminació de l’Estat del benestar. CiU i PP ens ensenyen una tisores molt esmolades però encara som a temps d’evitar-les si l’electorat progressista es mobilitza en defensa dels seus drets. Si ho fem la reacció és possible, en cas contrari dilluns serà massa temps per lamentar-se.”

“Els socialistes som l’únic partit d’esquerres que no ha pactat ni pactarà amb CiU aventures plenes d’incerteses i que tenim clar un projecte ambiciós per tots els catalans i catalanes. Nosaltres no entenem els drets socials sense els drets nacionals.”

Xavier Sabaté ha explicat que durant aquesta campanya “molts ciutadans (estudiants, aturats, gent gran, autònoms i petits empresaris) m’han aturat per dir-me que es van equivocar ara fa dos anys no anant a votar permetent que Mas fos president de la Generalitat i que l’any passat van cometre el mateix error amb Mariano Rajoy. No poden cometre la mateixa equivocació una tercera vegada. Tots sabem que només un PSC fort al Parlament serà capaç de barrar el pas a l’entente CiU-PP que tornarà a unir-se per passar la tisora pels serveis socials més bàsics dels catalans amb l’excusa de la crisi i de la “necessària austeritat”.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada