divendres, 9 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “EL DESENVOLUPAMENT DELS NOUS SECTORS EMERGENTS VINCULATS AMB L’ECONOMIA VERDA PERMETRIEN GENERAR 25.000 NOUS LLOCS DE TREBALL A CATALUNYA”



“CiU no ha apostat per l’economia verda que és un dels sectors amb un major potencial de generació d’ocupació. Nosaltres estimem que el desenvolupament dels nous sectors emergents com l’energia renovable (vehicles elèctrics, energia eòlica i geotèrmia), la depuració de l’aigua i dels residus i la investigació derivada del sector pot arribar a generar 25.000 nous llocs de treball a Catalunya, dels quals entre 2.300 i 2.500 a la província de Tarragona”, així ho ha afirmat el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, en la presentació de l’agenda verda que el PSC durà a terme en aquesta campanya electoral.



Segons Xavier Sabaté, “la lluita contra el canvi climàtic és una prioritat per als socialistes. Això ens permetrà, no només evitar la progressiva destrucció del planeta, sinó també aprofitar l’oportunitat econòmica que suposen les energies renovables pel que fa a la creació de nous llocs de treball en l’actual context de greu crisi econòmica.”


Per al PSC és fonamental canviar el sistema productiu aprofitant les sinèrgies dels nous paradigmes com l’estalvi i l’eficiència, el reciclatge i l’ús mínim dels recursos escassos.


Així mateix, Xavier Sabaté ha anunciat que el PSC convocarà durant aquesta propera legislatura una convenció catalana del canvi climàtic i l’economia que fixarà el full de ruta que ha de portar a la redacció de la llei del canvi climàtic i de l’energia de Catalunya.


El candidat socialista ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de presentació de l’agenda verda del PSC. Així, durant aquests 15 dies de campanya, els candidats i candidates socialistes visitaran empreses, cooperatives i entitats del tercer sector que siguin un exemple viu de la innovació, de l’estalvi energètic i de la lluita contra el canvi climàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada