diumenge, 11 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “CIU NO TÉ PROGRAMA PER TARRAGONA, NI UNA SOLA PROPOSTA CONCRETA PER A LES NOSTRES COMARQUES. AIXÒ ÉS ESCANDALÓS I UN AUTÈNTIC FRAU ALS CIUTADANS”



El cap de llista del PSC al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté ha acusat avui CiU “de no tenir programa per la demarcació de Tarragona, no ha presentat ni una sola proposta concreta, ni una! Això és escandalós i un autèntic frau als tarragonins i a les tarragonines”

El candidat socialista ha emplaçat al cap de llista de CiU “ha deixar de banda les metàfores literàries i apel•lacions a “fer pinya” i que ens expliqui quines són les seves propostes concretes per reduir l’alarmant taxa d’atur o l’índex de pobresa que hi ha a les nostres comarques, de les llistes d’espera creixents per ser operats als nostres hospitals i de la situació real que viuen les escoles i instituts de la demarcació. D’això no en parla CiU.”


“La veritat és que el senyor Batet ni tan sols ens explica que pensa fer per impulsar la carretera Valls-El Vendrell o bé el museu nacional casteller de Valls que en dos anys no ha avançat ni un centímetre. Res de tot això, tan sols apel•lacions constants al sentiment patriòtic i res més. En fi...”


Xavier Sabaté ha fet aquestes declaracions a la Selva del Camp on ha visitat la festa de l’oli nou. En aquest municipi el candidat socialista ha presentat les propostes del PSC en matèria d’energia. En aquest sentit, Sabaté ha afirmat que el PSC aposta per potenciar les energies renovables per arribar als 1.500 MW eòlics a la demarcació i treballar per impulsar l’energia solar, la biomassa i la energia fotovoltàica.

En el camp de la biomassa el PSC vol tirar endavant un pla de reutilització racional dels boscos per tal que fusta es quedi a Catalunya i substitueixi als combustibles finits i foranis.


En relació a l’energia nuclear, Xavier Sabaté ha reiterat que el PSC no vol que es perllongui la vida útil de les centrals nuclears. En aquest sentit, “cal recordar que CiU no ha fet res per endegar un pla de reactivació econòmica per les comarques que acullen centrals nuclears. La veritat és que qualsevol es pot quedar estorat perquè el terme nuclear no apareix ni un sol cop a les 140 pàgines del programa electoral de CiU. Nosaltres apostem per substituir progressivament l’energia nuclear aprofitant els potencials que ens ofereix, per exemple, l’institut de recerca i d’energia de Catalunya o el projecte ZEFIR que s’ha d’ubicar a l’Ametlla de Mar.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada