diumenge, 18 de novembre del 2012

XAVIER SABATÉ: “EL VOT AL PSC ÉS EL VOT ÚTIL PER ATURAR LES RETALLADES DE CIU I PP”El cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, ha afirmat aquest diumenge que “el vot al PSC és el vot útil per aturar les retallades de CiU i PP. Cal anar a votar diumenge vinent i fer-ho massivament. Cap vot de progrés es pot perdre o dispersar-se cap a altres opcions ja que a Tarragona un diputat pot anar d’un vot o de dos. Tampoc podem quedar-nos a casa i després passar-nos quatre anys lamentant-ho. Aquells que vulguin aturar les retallades ho poden aconseguir votant socialista diumenge vinent.”“Si els socialistes som decisius prioritzarem les polítiques socials perquè el dia 26 continuaran els problemes i només els socialistes serem capaços de defensar aquells que més ho necessiten i no a aquells que tenen més recursos i que, de tant en tant, se’ls emporten fora de Catalunya per no haver de pagar impostos.”


El candidat socialista ha insistit en assenyalar que “si el dia 26 el senyor Mas és president de la Generalitat i la senyora Sánchez Camacho la cap de l’oposició ja sabem que tindrem: més retallades avalades amb l’argument que han tingut suport a les urnes i, per tant, una sanitat pública que s’anirà empitjorant, unes llistes d’espera més llargues, escoles massificades, prestacions socials mutilades i uns índexs de pobresa que no faran més que augmentar. Només el vot als socialistes pot impedir-ho i fer que les polítiques de progrés tornin a estar damunt la taula.”


D’altra banda, un cop arribats ja a la recta final de la campanya, Sabaté ha denunciat que “mentre els socialistes fem propostes concretes, què defensa CiU? No ho sabem perquè el senyor Batet es passa els dies parlant de la necessitat de “fer pinya” i de “l’Estat propi” sense concretar res de res, tret de parlar de la “internacionalització del conflicte”.


El candidat socialista ha explicat que el que CiU no diu és que només amb una tercera part del que la Generalitat ha deixat d’ingressar en suprimir l’impost de successions (300 milions d’euros) s’hauria pogut pagar el que el Govern deu als ajuntaments tarragonins (80 milions d’euros) per tal que aquests puguin mantenir serveis socials, escoles bressol municipals, plans d’ocupació, etc.

“Nosaltres no volem ruptures traumàtiques, ni enfrontaments, sinó crear ponts de diàleg per aconseguir una nova relació amb Espanya i amb Europa per posar l’economia al servei dels ciutadans.”

Xavier Sabaté ha fet aquestes declaracions al barri de Bonavista de Tarragona on ha fet campanya acompanyat d’afiliats i simpatitzants socialistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada