dilluns, 5 de novembre del 2012

LA JSC DEL CAMP DE TARRAGONA INICIA UNA CAMPANYA A LA XARXA PER EXPLICAR ALS JOVES QUE EL SEU FUTUR PASSA PER LES ELECCIONS DEL 25-N



“La joventut d’aquest país ha estat una de les grans estafades pel Govern de CiU. En tan sols dos anys hem assistit al major retrocés en drets, prestacions i serveis socials adreçats als joves d’ençà la recuperació de la democràcia. Ha arribat l’hora de reaccionar i d’expressar a les urnes el rebuig que sentim els joves davant d’aquest carreró sense sortida a on ens vol portar la dreta de CiU i del PP”, així ha definit Ivana Martínez, primera secretària de la JSC de les comarques tarragonines, els motius que han portat als joves socialistes tarragonins ha iniciar una campanya explicativa de cara a les eleccions al Parlament del 25-N.



Segons ha desgranat la primera secretària dels joves socialistes, aquesta campanya consisteix en la divulgació a través de la xarxa d’una sèrie de vídeos editats per la JSC de les comarques tarragonines on s’explica amb exemples concrets quines són les conseqüències nefastes de les retallades del Governs “dels millors” en l’àmbit de la joventut. El primer vídeo ja ha estat penjat a la xarxa i es pot visualitzar en aquest link: http://www.youtube.com/watch?v=JLQQ6ERAqq0&feature=youtu.be


“Els joves tarragonins ens juguem molt en aquestes eleccions al Parlament. Si en només dos anys CiU i PP han estat capaços de suprimir les ajudes al lloguer (la renda bàsica d’emancipació), han reduït les beques educatives, ens han dificultat l’accés al sistema sanitari, han pujat de manera exponencial les taxes universitàries, etc. No vull ni pensar que poden fer aquests propers quatre anys si disposen de majoria absoluta al Parlament...”


Per Ivana Martínez, “una societat amb un 53% d’atur juvenil és una societat que no té futur. No anar a votar i permetre així que la dreta continuï tirant endavant aquestes mesures que posen en perill el futur dels joves no soluciona res. Cal expressar-se a les urnes, en defensa pròpia, i per defensar el model de cohesió social que tants esforços ens ha costat com a societat i que ara està en risc per les retallades de la dreta. Precisament per això hem decidit emprendre aquesta campanya informativa que duran a terme totes les agrupacions de la JSC de les comarques tarragonines”, ha conclòs Ivana Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada