dijous, 2 de maig del 2013

ANTONIO LÓPEZ: “L’INSTITUT CATALÀ D’INVESTIGACIÓ QUÍMICA DE CATALUNYA ÉS UN EXEMPLE DEL MODEL DE CREIXEMENT SOSTENIBLE QUE VOLEM PER TARRAGONA”




El grup socialista de la Diputació de Tarragona ha visitat aquest migdia les instal·lacions de l’Institut Català d’Investigació Química de Catalunya, adjacent al Campus de Sescelades, a Tarragona.

El diputat provincial socialista, Antonio López, ha destaca que “centres de recerca d’aquestes característiques són un exemple del model de creixement que volem i del capital humà i científic del que disposem per sortir de la crisi. Són punts de llum en l’ambient de foscor provocat per la crisi econòmica.”

En aquest sentit, cal remarcar que l’ICIQ permet la formació de més de 200 científics en dues de les metodologies més relacionades amb les societats sostenibles: les energies netes i la catàlisi. El complex científic dóna feina de forma directa a quasi 2.000 persones.

Antonio López ha subratllat que “hem pogut constatar que aquest Institut que té la seva seu a Tarragona és un dels centres de referència en investigació química més punters i prestigiosos no tal sols del conjunt de l’Estat sinó a nivell europeu.”  

“Aquesta aposta pel capital humà, pel talent i per la investigació com a valors afegits ens situa en el llindar del creixement sostenible que necessitem en un territori, el Camp de Tarragona, tan vinculat a la química i a les seves potencialitats de desenvolupament”, ha conclòs el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada