dimecres, 22 de maig del 2013

XAVIER SABATÉ DEMANA QUE EL CONSELLER MAS-COLELL PLEGUI DE PRESIDENT DEL CRT DE VILA-SECA I SALOU





El diputat tarragoní del PSC, Xavier Sabaté, ha preguntat avui al conseller Mas-Colell sobre el Consorci Recreatiu Turístic de Vila-seca i Salou. “Fins quan serà tan inútil la seva inacció al capdavant del CRT que administra les relacions amb la principal indústria turística del nostre país?”, li ha dit Sabaté.

En la seva resposta, el conseller no s’ha compromès a fer res en concret més enllà de dir que “continuarem treballant per assolir un acord”, tot i reconèixer que “el desacord posa en perill inversions al territori.”

El diputat socialista, precisament, ha subratllat que la ruptura del consorci provoca dubtes en els inversors turístics amb el perjudici que això comporta en una àrea, la Costa Daurada, vital per al Camp de Tarragona i pel conjunt de Catalunya.

Xavier Sabaté ha afegit que “vostè ja ha demostrat que és incapaç de resoldre el problema i el President l’hauria de rellevar d’aquesta responsabilitat que li ve gran i si no ho fa, vostè hauria de considerar la seva dimissió.”

Per acabar, Xavier Sabaté ha preguntat al Conseller sobre el projecte de Barcelona World, inversió promesa pel Govern en plena campanya electoral. El conseller ha preferit no respondre a aquesta pregunta, actitud que ha estat valorada “molt negativament” per Xavier Sabaté “perquè cada cop són més les incerteses que planen sobre aquest projecte.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada