dijous, 30 de maig del 2013

EL GRUP SOCIALISTA DE LA DIPUTACIÓ ALERTA DE L’EFECTE PERNICIÓS DE LA REFORMA DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL DEL PP A LA COMARCA DE L’ALT CAMP



El portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, ha alertat de l’efecte particularment perniciós de la reforma de l’administració local que vol impulsar el Govern del PP. Segons Masdeu, “aquesta reforma, amb l’excusa de la racionalitat del sistema, buidarà de competències els Ajuntaments dels municipis amb una població inferior als 20.000 habitants que a la comarca de l’Alt Camp són tots tret de la ciutat de Valls.”

El diputat provincial socialista ha fet aquestes declaracions a la reunió de treball que aquest dijous el grup del PSC de la Diputació ha mantingut amb els alcaldes i regidors socialistes de la comarca de l’Alt Camp.

Josep Masdeu ha advertit que “en cas de tirar endavant aquesta reforma, els serveis socials municipals que fins ara han estat en mans dels Ajuntaments que tan bona gestió han fet dels mateixos o bé desapareixeran o bé es privatitzaran i es deixaran en mans d’empreses privades concessionàries. Els socialistes ja vàrem advertir fa temps que quan el PP parlar de “racionalitzar” en realitat vol dir “retallar”.”

En un altre ordre de coses, durant la reunió s’han posat en comú les reivindicacions i prioritats del món local i municipal de la comarca. En aquest sentit, els alcaldes i portaveus socialistes de l’Alt Camp han subratllat la necessitat d’accelerar de forma immediata les obres de la carretera C-51 que uneixen Valls i El Vendrell.

Els portaveus municipals socialistes i el grup del PSC a la Diputació de Tarragona han coincidit en exigir a la Generalitat que acabi les obres tal i com es va comprometre a fer i que pagui les indemnitzacions als propietaris expropiats.


Segons Josep Masdeu, “aquesta carretera impulsada durant els anys de Govern de progrés permetrà completar un nou eix viari vertebrat per Reus-Alcover-Valls-El Vendrell amb el que això suposa de millora de les comunicacions entre dues comarques, l’Alt Camp i el Baix Penedès, que tot i ser veïnes no han disposat d’una connexió d’un vial de comunicació d’altes prestacions.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada