dijous, 23 de maig del 2013

LA JSC DE TARRAGONA DENUNCIA QUE LA RETALLADA DEL GOVERN DEL PP EN BEQUES D’ESTUDIS ÉS EL DOBLE DE LA QUE VAN ANUNCIAR






La JSC de Tarragona ha denunciat avui que el Govern del PP ha tornar a mentir a la ciutadania “i ha tornat a tenir al col·lectiu de joves i estudiants com una de les seves víctimes prioritàries.”

Menasanch es refereix a la retallada de la partida pressupostària destinada a beques i ajudes a l’estudi. “Primer, quan van presentar els pressupostos generals de l’Estat per al 2013, van anunciar una retallada del 3,8%, el que ja suposava un nou cop de destral brutal a la possibilitat de què molts joves poguessin optar a cursar estudis superiors. Però és que ara, en el pla de reformes per enguany del Govern enviat a Brussel·les, es reconeix una davallada del 8,5% en beques. O sigui més del doble del que s’havia dit en un principi! Hores d’ara molts estudiants de la URV ja han tingut la desgràcia de comprovar en primera persona els efectes d’aquesta nova mentida del Govern del PP.”

En aquest sentit, el primer secretari dels joves tarragonins ha emplaçat al diputat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, a fer el que correspon a un representant d’un partit que disposa de la majoria absoluta al Congrés i al Senat que no és altre cosa que donar compte de l’acció del seu Govern al territori que afirma representar.

“Volem que ens expliqui el perquè d’aquesta nova i addicional retallada en beques, perquè s’han suprimit totes les ajudes al lloguer per als joves, perquè aquest augment desproporcionat de les taxes universitàries i de la formació professional, i si ell i el PP pensen fer alguna cosa per reduir la brutal taxa d’atur juvenil que ja arriba al 57% tret d’atribuir la marxa de tants i tants joves a l’estranger “al espiritu aventurero propio de la juventud”, tal com algun alt càrrec del Govern de Rajoy ha tingut la barra de dir. Curiosament, de tot això el senyor Fernández no diu ni una paraula.”   

“Menys a les rendes altes i als grans defraudadors fiscals tipus Barcenas aquest Govern del PP ha carregat contra tothom però l’obsessió que té contra els joves ja fa molt de temps que ha traspassat totes les línies vermelles”, ha denunciat el portaveu de la JSC de Tarragona.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada