dimecres, 22 de maig del 2013

SANDRA RAMOS: “LA PRIORITAT DEL GOVERN DE L’ALCALDE BALLESTEROS HA ESTAT I CONTINUARÀ SENT LES POLÍTIQUES SOCIALS QUE DONEN SUPORT A LA CIUTADANIA EN AQUESTS TEMPS DE CRISI”




La portaveu de l’agrupació socialista de Tarragona, Sandra Ramos, ha valorat molt positivament la feina feta per l’Ajuntament de Tarragona en aquests dos primers anys de mandat municipal.

Segons la portaveu socialista, “tant durant aquest mandat com durant l’anterior l’equip de Govern de l’alcalde Ballesteros ha demostrat que hi ha una altra manera de fer front a la crisi que no consisteix en passar la tisora per tot arreu. Una manera de governar que enlloc de retallar augmenta les inversions en polítiques socials com és el nostre cas. Així, per exemple, el pressupost dels serveis socials municipals ha passat dels 5,7 milions del 2007 als quasi 10 milions d’enguany.”

Sandra Ramos ha subratllat que malgrat governar en minoria “l’estabilitat política del consistori i de la ciutat és innegable. També hem de remarcar la solidesa política i humana de l’alcalde que no és qüestionada per ningú.”

“Gràcies a aquesta bona feina tenim una ciutat en projecció, amb projectes encoratjadors de la dimensió dels Jocs del Mediterrani, hem aprovat el POUM, hem desencallat i fet arribar a bon port la nova escola oficial d’idiomes, el teatre Tarragona, etc.”

La portaveu del PSC també ha posat de relleu que Tarragona és la capital de província catalana amb la taxa d’atur més baixa. “Això en cap cas vol menystenir el patiment de les famílies tarragonines que tenen a un o més dels seus membres a l’atur però sí demostra que els projectes impulsats per la societat civil tarragonina i també per l’Ajuntament es tradueixen en generació de nous llocs de treball.” Precisament, la lluita contra l’atur i la generació de nova ocupació han estat destacats per la portaveu socialista com els grans objectius a continuar desenvolupant en aquesta segona part del mandat municipal.

Finalment, Sandra Ramos ha lamentat que els incompliments i els deutes de la Generalitat amb Tarragona hagin comportat una pèrdua d’ingressos que ha repercutit negativament en el conjunt de la ciutadania de la ciutat.


Alejandro Fernández i el PP

A preguntes dels periodistes Sandra Ramos s’ha referit a les recents declaracions del portaveu del PP, Alejandro Fernández, en les que aquest criticava el treball de l’Ajuntament. “Crec que són unes declaracions incomprensibles. Cal tenir en compte que el senyor Fernández, diputat del PP al Congrés per Tarragona, ha tingut el menyspreu de no presentar els pressupostos generals de l’Estat al seu territori, un fet inèdit en democràcia!”

“És que li fa vergonya? No seria estrany tenint present la davallada de les inversions de l’Estat a Tarragona amb el Govern del PP. Aquest Govern del PP ha arribat a posar en dubte el Corredor del Mediterrani, el mercat central i els Jocs del Mediterrani. Quin llegat ens va deixar el senyor Fernández com a regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament?”

Tot plegat ha portat a la portaveu socialista a afirmar que “una de tres: o bé el senyor Fernández no té rellevància dins del PP, o bé no treballa prou per la seva ciutat, o bé prioritza els interessos del seu partit per damunt dels interessos de Tarragona. En qualsevol cas, crec honestament que no es troba en condicions de donar lliçons de moralitat política a ningú.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada