dimarts, 30 d’abril del 2013

EL PSC DEMANA AL CONGRÉS LA MILLORA DEL SERVEI DE MITJA DISTÀNCIA AVANT ENTRE TARRAGONA I BCN-SANT ESTACIÓ I LLEIDA




El grup parlamentari socialista al Congrés ha demanat avui la millora integral del serveis de transport de mitja distància AVANT entre les estacions de Tarragona i les estacions de Barcelona-Sants i Lleida.

Així mateix, el PSC ha presentat una bateria de preguntes al Govern per tal que doni resposta a les queixes dels usuaris de la línia AVANT Tarragona-Barcelona Sants. Les preguntes fan referència a la possibilitat d’emprar abonaments durant més dies, tal i com demanen els usuaris, i la possibilitat d’utilitzar vagons d’AVE per donar servei AVANT, com ja es fa en els trajectes entre Barcelona i Girona. Finalment també es demana la integració tarifària dels AVANT amb la xarxa de rodalies de Barcelona.

El diputat socialista, Joan Ruiz, ha explicat que “a la comissió de Foment estarem especialment amatents a què el secretari o el subsecretari d’Estat d’infraestructures responguin a aquestes queixes que ens han fet arribar els usuaris. No pot ser, com ha passat fins ara, que es tornin a trobar amb el silenci per tota resposta, més si tenim en compte que es tracta de reivindicacions totalment raonables que no impliquen una gran despesa econòmica en cas de voler ser satisfetes.”

El servei de trens d’alta velocitat de mitjà distància AVANT va entrar en funcionament l’abril de 2008. Des d’aleshores s’ha consolidat com una eina útil per a la mobilitat de les comarques tarragonines ja que ha facilitat la cohesió del territori i ha millorat la competitivitat de la nostra economia.

“Durant aquests anys, i molt especialment abans de la posada en servei de l’AVE, aquest sistema regional d’alta velocitat ha implicat la millora de les connexions de Tarragona amb la resta de capitals catalanes”, ha conclòs Joan Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada