dimecres, 17 d’abril del 2013

EL PSC DEL CATLLAR ORGANITZA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS AMB MOTIU DE SANT JORDI





L’agrupació socialista del Catllar ha organitzat una campanya de recollida d’aliments coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. En concret, la campanya consisteix en recollir productes bàsics com llegums, arròs, oli, pastes o llaunes de conserva que després seran lliurats a l’organització de Caritas del municipi. A canvi d’aquesta col·laboració solidària les persones que hi participin rebran un llibre i una planta d’alfàbrega.

Segons Antonio López, primer secretari de l’agrupació, “al Catllar, com al conjunt del país, en aquests darrers anys moltes famílies han acusat de ple els efectes de la crisi. En aquests moments prop de 300 persones estan a l’atur al poble. Aquesta situació excepcional ens ha animat a organitzar accions com aquesta que pretén aprofitar una diada lúdica i cultural per recollir uns aliments que, per desgràcia, alguna famílies del poble necessiten com l’aire que respiren.”

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta campanya solidària poden lliurar els aliments a la carpa que el PSC instal·larà aquest diumenge, 21 d’abril, davant del centre cultural del Catllar, entre les 9.30h i les 14.30h del matí.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada