dijous, 16 de març de 2017

MARIA CARMEN MARTÍN ELEGIDA PRIMERA SECRETARIA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TORREDEMABARRAL’assemblea de l’agrupació socialista de Torredembarra ha elegit Maria Carmen Martín com a primera secretaria dels socialistes torrencs per aquests propers quatre anys.

La nova primera secretaria és una torrenca de 48 anys diplomada en ciències empresarials i llicenciada en administració i direcció d’empreses. Políticament és militant socialista des de 2014 i va ser la responsable de coordinar la campanya electoral de les darreres eleccions municipals a Torredembarra.   

Completen la nova executiva dels socialistes torrencs Matías Redondo com a secretari d’organització, Ginés Rodríguez com a secretari de finances, Olga Gonzalez com a secretaria de política municipal i Valeriano Pino i José García com a vocals.  

Maria Carmen Martín es proposa com a objectiu prioritari revitalitzar i donar una nova embranzida al projecte socialista per Torredembarra. “Crec que cal reforçar el missatge socialista al nostre poble perquè som la força realment transformadora que bastirà aquesta Torredembarra de mesura humana que volem els socialistes.”

Així mateix, la nova executiva vol “incidir des de les institucions i des del carrer en tot allò que suposi un avenç en la lluita contra la crisi i per la generació de nous llocs de treball a la vila. Crec que hem de sumar forces amb les altres forces de progrés per garantir uns serveis municipals públics de la màxima qualitat així com els equipaments socials, educatius i sanitaris que es mereixen els torrencs i torrenques.”


“També treballarem fora vila per trobar solucions als problemes reals que afecten la nostra vida quotidiana. Per exemple, el que ha passat amb l’estació de Torredembarra és intolerable i continuarem demanant als nostres diputats a Barcelona i Madrid que exigeixin una resposta immediata a les administracions competents. En definitiva, els reptes són immensos però estan a l’altura del nostre compromís i de la validesa del nostre projecte política pensat, exclusivament, en clau de Torredembarra i per Torredembarra i la seva gent”, ha reblat Maria Carmen Martín. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada