dijous, 23 de març de 2017

JUNTS PEL SÍ IMPEDEIX QUE S’INCLOGUI ALS PRESSUPOSTOS LA MILLORA I CONSERVACIÓ DE LES ZONES VERDES DE TARRAGONA


La portaveu de l’agrupació local del PSC a Tarragona, Sandra Ramos, ha valorat avui l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya al Parlament, per part de Junts pel Sí i la CUP, i el fet que moltes esmenes de l’oposició no fossin tingudes en consideració. 
Ramos s’ha mostrat especialment preocupada per que “una de les esmenes que no han prosperat implica que l’Anella Verda de la ciutat quedi sense assignació pressupostària per a la seva conservació i millora. L’Anella és el pulmó verd de la ciutat de Tarragona, i és essencial que es mantingui en bon estat, i ahir tant ERC com CDC ho van impedir”.
La portaveu de l’agrupació a més ha recordat que “no deixa de ser curiós que aquests grups no paren de plantejar iniciatives al plenari municipal, demanant al Govern de l’Ajuntament, que conservi i millori l’anella, però quan tenen l’oportunitat de fer-ho en una altra institució, demostren que no tenen cap tipus de voluntat política. Un cop més, la Generalitat deixa tota la responsabilitat sobre els ajuntaments”. 
Però no només l’Anella Verda s’ha vist afectada per la negativa dels grups del govern de la Generalitat (CDC i ERC) a acceptar esmenes de l’oposició, també la millora dels rius Francolí i Gaià, els dos rius de la ciutat, que en paraules de Ramos “que veuran afectats de forma negativa la biodiversitat, la millora de paisatge i l’accessibilitat a les lleres dels dos rius”. 
Per últim la portaveu de l’agrupació ha recordat que no deixa de ser curiós com el mateix dia que el Conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, presentava el pla d’equipaments bàsics de la ciutat, on hi ha una clara mancança de residències per a la Gent Gran, fos rebutjada pels mateixos grups (CDC, ERC) una esmena per a la construcció de noves residències en acord amb Consells Comarcals, Ajuntaments i Diputacions. 
Sandra Ramos ha volgut plantejar a aquests grups si els importa més aconseguir una hipotètica independència, que cada dia està més lluny i sense el suport social necessari o millorar la ciutat: “Veiem com cada dia els portaveus d’aquests dos grups s’omplen la boca parlant de les necessitats de la ciutat, i quan arriba l’hora d’adquirir compromisos ho rebutgen. Cal aprovar uns pressupostos que són antisocials, i que van clarament en contra de la nostra ciutat, a canvi d’incloure partides que van en contra del propi Estatut de Catalunya per intentar assolir una independència que saben que és impossible?”

Malgrat tot, Ramos ha afirmat que els i les socialistes continuaran treballant en la millora la ciutat i reclamant davant les diferents administracions aquelles necessitats que té Tarragona, i ha recordat que el Grup Parlamentari Socialista, treballant amb el Grup Municipal Socialista de Tarragona i de la resta de Catalunya, ha estat el grup que més esmenes ha presentat als pressupostos de la Generalitat, tot i que, malauradament, algunes no han pogut veure la llum. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada