dimarts, 21 de març del 2017

CÈLIA RUIZ ELEGIDA PER UNANIMITAT PRIMERA SECRETARIA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT



L’assemblea de l’agrupació socialista de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha elegit Cèlia Ruiz com a primera secretaria dels socialistes del municipi per aquests propers quatre anys.

La nova primera secretaria té 35 anys i és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Professionalment s’ha especialitzat en atenció a les víctimes de la violència masclista i ha estat molt activa també en l’àmbit associatiu. Actualment treballa al S.I.E. de Tarragona i és regidora d’administració, medi ambient i joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’infant.

A banda de Cèlia Ruiz ha estat elegida la nova comissió executiva local que té German Garcés com a president, Joaquim Gràcia com a secretari d’organització, Núria Ortiz com a secretaria de cultura i ensenyament, Miguel Angel Garcés com a secretari de comunicació i Ángeles Jimeno com a secretaria d’igualtat i cooperació.  

Així mateix, l’alcalde Alfons García i la portaveu del grup municipal socialista Cristina Borràs, completen la nova comissió executiva.

L’assemblea també ha elegit Cèlia Ruiz com a representant de l’agrupació al Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona.

En la seva primera intervenció Cèlia Ruiz ha agraït el suport rebut i s’ha compromès a seguir treballant per fer més gran l’agrupació i aprofundir en la relació amb els ciutadans i entitats veïnals del municipi.

“Volem reforçar el projecte socialista a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant perquè és el que pot servir millor a la defensa dels interessos populars, en especial a aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi.”


“Seguirem treballant a peu de carrer i també a l’Ajuntament amb el projecte transformador i progressista que lidera l’alcalde Alfons García. Els socialistes som els garants que aquest canvi que es va iniciar l’anterior mandat no s’aturi, sinó que guanyi un nou impuls, embranzida i eficàcia”, ha reblat la nova primera secretaria dels socialistes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada