divendres, 4 de desembre del 2015

JOAN RUIZ: “VOLEM ARRIBAR FINS A L’ÚLTIM RACÓ DE LA PROVÍNCIA PER ACTIVAR EL VOT A FAVOR DEL CANVI REAL QUE REPRESENTEM ELS SOCIALISTES”



El cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat avui, primer dia de campanya, que “durant aquests propers 15 dies farem un esforç de mobilització per arribar fins a l’últim racó de la província per activar el vot a favor del canvi real que representem els socialistes. Si tots els ciutadans de progrés es mobilitzen i van a votar a favor de la candidatura socialista la dreta no guanya.”

La campanya socialista se centra en diversos eixos: “farem una campanya porta a porta per arribar directament a 25.000 llars de la demarcació en aquests 15 dies a fi i efecte de cobrir totes les comarques tarragonines. Cada vot compta i hem d’aconseguir que tots i cadascuns dels ciutadans que no volen quatre anys més de Rajoy vagin a votar el proper dia 20 a favor del canvi que uneix que és el canvi socialista. Un canvi real al servei de la majoria”, ha reblat el candidat tarragoní.

Durant aquestes dues setmanes de campanya els socialistes també serem presents al carrer amb parades informatives. També s’incidirà en tots els elements que permeten les noves tecnologies i eines 2.0. Així mateix, els candidats socialistes durant a terme trobades sectorials amb tots els sectors socials, des dels treballadors fins als emprenedors, fins als professionals de la salut, l’educació i la dependència i tots els col·lectius més perjudicats per aquests quatre anys de retallades socials impulsades pel PP.

“Volem guanyar les eleccions perquè ningú més hagi de marxar del país per falta d’oportunitats i hagi de buscar un futur a l’estranger. Volem governar per fer possible que tornin tots els que han hagut de marxar contra la seva voluntat. Volem un país on es respecti a les dones assegurant la igualtat que els reconeix la llei però que cada dia els nega el masclisme.”


“Volem també un país que no sigui notícia pel seu nombre de milionaris sinó que redueixi les desigualtats socials i eradiqui la pobresa, sobretot la pobresa infantil que és la que més ens dol perquè és la més injusta. Per tot això cal anar a votar el dia 20 i fer-ho per la candidatura socialista, l’única capaç de fer fora Rajoy i evitar que la dreta torni a governar, ja sigui el PP en solitari o el PP amb el suport de Ciutadans”, ha conclòs el cap de llista socialista al Congrés per Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada