divendres, 20 de febrer del 2015

PER DAMUNT DE TOT, AL SERVEI DE LES BORGES



Aquests darrers quatre anys de mandat municipal han estat difícils, no vull ocultar-ho perquè és evident per a tothom. Han estat uns anys marcats per una crisi econòmica devastadora que ha perjudicat greument la vida de moltes persones i també, a nivell municipal, per la manca d’ingressos econòmics de què disposa l’Ajuntament per desenvolupar la seva acció política. Sumem-hi a això l’actitud irresponsable del Govern del PP laminant els recursos dels petits municipis i fixant un topall de despesa molt per sota de les exigències reals dels ciutadans al seu Ajuntament.

Davant d’aquesta situació els socialistes podríem haver fet dues coses. Una, de curta volada i que representa la vella política, hagués consistit en aprofitar les dificultats objectives que això suposa per atiar la demagògia, carregar les culpes de tot sobre l’equip de Govern i intentar treure’n un rèdit electoral de tot plegat.

La segona opció és la que hem exercit i que ha consistit en fer tot el possible des de l’Ajuntament, tant des del Govern com des de l’oposició, per ajudar als veïns del nostre poble que pitjor ho han passat per culpa de la crisi, aquells que més estan patint en carn pròpia els efectes de l’atur o de la manca d’ingressos econòmics. Com? Impulsant iniciatives, arribant a acords amb l’equip de Govern, desenvolupant serveis i aportant idees per ajudar a solucionar els problemes reals dels veïns i veïnes de les Borges del Camp.   

Aquest és el camí on sempre ens trobaran, en l’acció política en positiu, estenent la ma a la recerca d’acords i de punts de trobada per sumar tots junts en benefici del poble i de la nostra gent. Tinc la convicció moral de què hem fet el que era correcta i més just. Des del grup municipal socialista seguirem treballant en aquesta línia: per a nosaltres les persones, els veïns i veïnes de les Borges, són el primer, el que dóna sentit a la nostra acció política.


Jo no he pensat mai que la meva condició de regidor sigui un trampolí per anar a altres administracions. Vaig assumir aquesta responsabilitat perquè volia portar a l’Ajuntament aquesta vocació que representa posar els recursos municipals al servei dels meus convilatans del poble. Sempre hem estat al peu del canó, al costat de la gent, compartint els seus problemes i inquietuds que són també els nostres. En això estic, estava i estaré. Em poso, un cop més, a la disposició de tots i cadascun de vosaltres per tot allò que considereu oportú i reafirmo el compromís total dels socialistes amb les Borges, que no és tan sols un punt geogràfic o un concepte abstracte, sinó que per a nosaltres és un ideal que combina sentiment col·lectiu de poble, serveis i prestacions municipals del màxim nivell i paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència.   

Article d'opinió d'Enric Llorens. Alcaldable del PSC a les Borges del Camp 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada