dijous, 12 de febrer del 2015

EL PSC INSTA AL GOVERN A PAGAR LES INDEMNITZACIONS PENDENTS DE LA C-51



El grup parlamentari socialista ha presentat avui una proposta de resolució al Parlament en la què s’insta al Govern a pagar totes les indemnitzacions pendents als propietaris expropiats per les obres de la carretera C-51 entre Valls i el Vendrell. Així mateix, el grup socialista també ha presentat una bateria de preguntes a tal efecte.

Segons ha explicat la diputada socialista Núria Segú, “gràcies a una proposta del PSC el Govern ja es va comprometre a pagar les indemnitzacions el 2014 però la partida pressupostària consignada es va quedar curta de manera que molts propietaris no van cobrar.”

“Ara veiem amb consternació que en els pressupostos pactats per CiU i per ERC per aquest 2015 no s’incorpora ni un cèntim d’euros per pagar les indemnitzacions pendents, d’aquí la nostra proposta de resolució. Instem al Govern i als seus socis parlamentaris a pagar allò que es van comprometre a pagar. Malgrat els seus incompliments reiterats encara estan a temps de fer-ho si aprofiten l’oportunitat que representa la nostra proposta de resolució.”

Cal recordar que en el seu dia van ser expropiats terrenys de més de 700 finques dels municipis de Valls, Puigpelat, Alió, Vila-rodona, Rodonyà, Albinyana i la Bisbal del Penedès. Segons la mateixa Conselleria de territori això va suposar la incoació de 431 expedients d’expropiació forçosa i l’expropiació de 83 hectàrees.


Segons ha remarcat la diputada socialista Núria Segú, “la C-51 és una carretera molt important pel conjunt del Camp de Tarragona perquè és una via d’altes prestacions que connecta per primer cop a Valls i l’Alt Camp amb el Vendrell i el Baix Penedès, dues comarques veïnes i amb un gran potencial però que han estat històricament mal comunicades. El que no pot ser però és que el Govern dilati per més temps el pagament de les indemnitzacions pendents als propietaris dels terrenys expropiats ja fa anys.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada