dimecres, 18 de febrer del 2015

EL PSC PREGUNTA A FOMENT SOBRE L’A-27 I LES BONIFICACIONS DE L’AP-7 A TARRAGONA



El grup parlamentari socialista ha entrat al registre del Congrés dues preguntes adreçades a la ministra Ana Pastor i al ministeri de Foment. En concret, els socialistes volen saber quin projecte vol dur a terme el ministeri en el tram de l’A-27 entre Montblanc i Lleida i si Foment implementarà bonificacions per als vehicles pesants en els trams de l’autopista AP-7 de la demarcació de Tarragona en els que no hi hagi una autovia gratuïta alternativa. En cas afirmatiu es pregunta a la ministra quan s’implementarien aquestes bonificacions i quina seria la quantia de les mateixes.

Segons ha destacat el diputat socialista Joan Ruiz, membre de la comissió de Foment, “El Govern del PP manté des de fa temps una incertesa constant en relació a les infraestructures de la província de Tarragona. Crec que ja ha arribat el moment de què el ministeri de Foment ens expliqui quines són les seves intencions respecte a dues de les infraestructures per carretera més importants de la província com són la futura A-27 i l’AP-7. De fet, ja fan tard...”

“Amb el PP al Govern el volum d’inversions destinades a la demarcació de Tarragona en el marc dels pressupostos generals de l’Estat han davallat en un 33% en relació al període de Govern socialista. Això ja és prou greu com per, al damunt, haver d’assistir a l’intercanvi de declaracions i contradeclaracions entre la ministra i el conseller de Territori de la Generalitat sobre el futur de l’A-27. Que s’aclareixin d’una vegada!”, ha subratllat Joan Ruiz.


Les preguntes hauran de ser contestades oralment per la ministra, o algun portaveu del ministeri en qui ella delegui, en la propera reunió de la comissió de Foment del Congrés dels Diputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada