dilluns, 9 de febrer del 2015

JOAN RUIZ: “ALEJANDRO FERNÁNDEZ VEN COM UN ÈXIT...QUE ELS TARRAGONINS HAGIN PERDUT DE MITJANA 127 EUROS AMB L’INCREMENT DE L’IRPF QUE HA APLICAT EL GOVERN DEL PP”



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, s’ha mostrat avui “estupefacte” per les recents declaracions del diputat del PP Alejandro Fernández en les que aquest “treu pit” per “la baixada dels impostos de l’IRPF” que el Govern del PP diu que aplicarà enguany. “O bé el PP ha perdut el poc sentit del ridícul que li quedava o bé pensa que els tarragonins som tontos, directament. En tot cas, el senyor Fernández es demostra un cop més com un autèntic “trilero” de la política.”

Joan Ruiz argumenta que ara el PP afirma que enguany els tarragonins “tindran un retorn de 204 euros” per la reforma de l’IRPF del Govern. “Molt, però que molt bé... L’únic problema és que Alejandro Fernández i el PP s’obliden de dir que quan Rajoy va ser investit president del Govern una de les seves primers decisions va ser incrementar la retenció de l’IRPF, fet que va suposar una reducció real del poder adquisitiu de 331 euros de mitjana per cada treballador tarragoní.”

“És a dir, que segons les mateixes dades del PP primer se’ns treuen 331 euros de la butxaca i ara se’ns tornaran 204 euros, el que implica que amb el PP al Govern els tarragonins hem perdut, de mitjana, 127 euros per persona. I el PP té la barra i la indecència política de vendre això com un èxit! Sembla increïble!”

Cal recordar que el primer que va fer el PP al Govern va ser apujar els impostos a les classes populars i mitjanes...quan s’havia passat la campanya jurant i perjurant que no ho farien mai.


“Però per desgràcia del PP les hemeroteques existeixen i amb Internet són accessibles per a tothom. I què trobem si les consultem? Doncs aquesta declaració del mateix Rajoy cinc dies abans de les eleccions: “mi decisión es no subir los impuestos porque con las dificultades que estan teniendo las empresas y los españoles no me parece razonable.” O aquesta altra afirmació del mateix Alejandro Fernández, en el debat de candidats de Tarragona: “El PP no apujarà els impostos. Pujar els impostos en plena crisi és un autèntic despròposit.” I què van fer, poques setmanes després, un cop instal·lats al Govern? Pujar els impostos. I què fan ara enlloc de demanar perdó per tanta mentida? “Vendre” un augment real de la pressió fiscal en el conjunt de la legislatura com una “baixada” dels impostos. Quina poca vergonya...”, ha exclamat el diputat socialista.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada