dijous, 12 de febrer del 2015

EL PSC DENUNCIA QUE EL PREU DE LA LLUM A LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA S’HA INCREMENTAT UN 3% AQUEST MES DE GENER



El grup parlamentari socialista de les comarques tarragonines ha denunciat avui que “malgrat que el Govern del PP afirma que el preu de la llum està baixant, en realitat la factura de la llum ha augmentat un 3% de mitjana a la demarcació de Tarragona durant aquest passat mes de gener”, segons ha explicat el diputat Joan Ruiz.

“I el que és pitjor, des de que governa el PP el preu de l’energia elèctrica s’ha incrementat un 25% en relació amb els preus del 2011. Un 25% en menys de quatre anys!”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.   

El resultat de la llei de mesures fiscals per a la sostenibilitat energètica que va impulsar el PP quan va arribar al Govern “tan sols ha tingut un únic objectiu: pujar el preu de la llum i del gas a càrrec de la butxaca dels ciutadans i recaptar així milions d’euros addicionals a costa de les economies familiars. Unes economies familiars ja asfixiades per l’augment de l’atur i dels impostos per part del Govern del Partit Popular...”

En aquest sentit, Joan Ruiz ha recordat que el rebut de la llum ja es encarir, de mitjana, un 18% durant el primer any de Govern de Rajoy, un increment sense precedents en democràcia. Així mateix, la nova llei de sostenibilitat energètica impulsada pel Govern es va guanyar el rebuig unànime de totes les organitzacions de consumidors i de les empreses de l’àmbit de les energies renovables.


“El Govern de Rajoy sembla entestat a triturar les economies familiars i empobrir la majoria de la població. Només cal recordar que amb el PP al Govern s’ha encarit el preu de la llum, del gas i de la bombona de butà. Això mentre s’han assolit xifres històriques pel que fa al creixement de l’atur i mentre el Govern ha pujat els impostos indirectes i l’IVA. Al mateix temps l’executiu de Rajoy va aprovar una amnistia fiscal per als grans defraudadors i les grans corporacions empresarials. En fi...”, ha conclòs el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada