divendres, 6 de febrer de 2015

EL PSC CELEBRA QUE S'ANUL.LI EL CONCURS PER A LA GESTIÓ DEL CAP D'ALCOVEREl PSC celebra que el Departament de Salut “hagi rectificat i anul·li” els concursos convocats per a la gestió dels Centres d’Assistència Primària (CAP’s) d’Alcover i de L’Escala.
Segons Núria Segú “tenim informació que així s’ha comunicat als afectats i és una satisfacció que el departament hagi rectificat tal i com el Parlament havia acordat”.
La portaveu de Salut del Grup Socialista al Parlament recorda que, de la mateixa manera que “no es treuen a concurs els serveis especialitzats que presten als hospitals, els socialistes pensem que hem de trobar la forma de no treure a concurs l’atenció primària. I si cal fer modificacions legislatives o normatives, s’han de fer urgentment”.
"Actualment tenim a Catalunya 369 CAP, dels quals un 80 per cent aproximadament estan gestionats per l’ICS. Pensem que no s’ha de privatitzar l’atenció primària ni permetre que entitats amb ànim de lucre i sense experiència en la prestació de serveis sanitaris d’atenció primària hi puguin optar”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada