dijous, 16 d’abril del 2015

TONI BRULL PRESENTA EL PROGRAMA ELECTORAL DEL PSC DE SALOU



Un cop finalitzat el procés d’elaboració del programa electoral dels socialistes -en el que s’han dut a terme quatre jornades de treball, debat i participació amb la ciutadania- i diverses trobades i reunions complementàries, el PSC de Salou ja té a punt el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

El candidat socialista a l’alcaldia, Toni Brull, presentarà el programa del PSC en una assemblea oberta a la ciutadania de Salou per tal d’explicar de primera ma quines són les principals propostes socialistes en les quals, com no podia ser d’una altra manera, les persones són les veritables protagonistes.

En concret, l’acte de presentació es durà a terme demà divendres, 17 d’abril, a les 20h a la sala Costa Daurada de l’Ajuntament de Salou.

En aquest sentit, Toni Brull ha destacat que “el nostre és un programa plenament centrat en les persones, ja que tots els eixos de les nostres propostes tenen un caràcter social, de creació d’ocupació, generació de riquesa i millora de la qualitat de vida de tots els salouencs i salouenques.”


“Les nostres propostes i prioritats, lluny d’incloure obres faraòniques o promeses buides de contingut, són plenament realitzables si hi ha la voluntat política per dur-les a terme i estan pensades per millorar les condicions de vida dels veïns de Salou. Volem un Salou de primera amb les millors paràmetres de qualitat de vida de tota la Costa Daurada”, ha resumit el candidat socialista.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada