dimecres, 29 d’abril del 2015

ANTONI BRULL: “EL PSC ÉS LA GARANTIA DEL CANVI REAL A SALOU”



“El PSC és la garantia del canvi real a Salou. Nosaltres representem els interessos de tots els salouencs i salouenques i defensem el Salou de les persones. Lluny de caure en debats estèrils a nosaltres el que realment ens importa és donar una resposta eficaç al jubilat de Salou que no pot pagar el rebut de la llum perquè la pensió no li arriba, al jove del nostre poble que es veu obligat a marxar a l’estranger per poder guanyar-se la vida o a l’aturat que veu com passa el temps i no troba feina”, així ho ha assegurat l’alcaldable socialista Toni Brull en la presentació de la candidatura del PSC de Salou que ha reunit més de 250 persones a la sala Europa de l’Ajuntament. Un acte que ha comptat també amb la participació del primer secretari del PSC Miquel Iceta.

Toni Brull ha presentat el decàleg dels 10 compromisos dels socialistes amb Salou entre els que destaquen la posada en marxa d’un pla per a l’ocupació i la lluita contra l’atur, el foment de la transparència en la gestió municipal, l’activació d’un pla estratègic per aprofitar el potencial del sector turístic fora de la temporada alta, i la transformació de Salou en una Smart City al servei de les persones.

“Som realistes però també ambiciosos, per això construirem un centre de dia per a la gent gran, impulsarem un pla integral de polítiques socials, reactivarem el consell local de la joventut, construirem una nova biblioteca i redactarem un Pla d’Actuació Municipal per prioritzar inversions i actuacions.”

L’alcaldable socialista ha subratllat que “nosaltres ens presentem amb un programa perfectament realitzable si hi ha la voluntat política per dur-lo a terme. No venem fum ni fem brindis al sol, però volem posar a Salou allà on li correspon pel dinamisme de la seva gent i el pes dels seus sectors econòmics, turístics i associatius.”

Toni Brull ha definit la candidatura socialista com “una llista plural i diversa que té l’important nexe en comú de tenir ganes de treballar sense descans per millorar les condicions i qualitat de vida dels veïns de Salou. Ningú ens guanyarà en aquest empeny, en podeu estar segurs.”


“Voleu que les coses canviïn de debò a Salou? Si ho volem aconseguir l’única manera de fer-ho possible és apostar per la nostra candidatura. Feu-nos confiança! El canvi real a Salou és possible si tots ens mobilitzem!”, ha conclòs el candidat del PSC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada