diumenge, 19 d’abril del 2015

TONI BRULL: “DESENVOLUPARÉ UN PLA D’OCUPACIÓ PER ALS JOVES, ELS ATURATS DE LLARGA DURADA, ELS MAJORS DE 45 ANYS I LES DONES DE SALOU”

L’alcaldable socialista a Salou, Toni Brull, ha presentat el programa amb el què els socialistes es presenten a les eleccions municipals del 24 de maig, sintetitzat en 10 compromisos amb Salou. Aquest programa és fruït del procés de debat i de propostes ciutadanes que va endegar l’agrupació fa mesos.



Més de 120 persones han assistit a la presentació programàtica dels socialistes de la que destaca un ambiciós pla d’ocupació i contra l’atur adreçat especialment als joves, als aturats de llarga durada, a les persones majors de 45 anys i a les dones de Salou.

“Els socialistes també volem fomentar la transparència i la participació ciutadana com a nous eixos de l’administració municipal a Salou. Volem un Ajuntament obert a la ciutadania, que sàpiga escoltar les reivindicacions dels salouencs i salouenques i que estigui, al 100%, al seu servei.”

“El turisme és un dels nostres principals pulmons econòmics, per això aplicarem un pla de desestacionalització de la temporada turística, diversificant l’oferta i fomentant un turisme de qualitat generador de llocs de treball.”

El candidat socialista també es compromet a reactivar el Consell local de la Joventut, construir una nova biblioteca, introduir la innovació i el talent per transformar Salou en una Smart City, potenciar l’oferta cultural i educativa, redactar un Pla d’Actuació Municipal (per fixar les prioritats), construir un centre de dia per a la gent gran i impulsar un pla integral de polítiques socials per fomentar la igualtat d’oportunitats.

“Volem un Salou fort econòmicament però també cohesionat socialment, on cap salouenc o salouenca quedin abandonats a la cuneta sense disposar dels recursos bàsics per poder viure amb dignitat. Un Salou líder en benestar i progrés, sense retallades socials, i amb paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència.”


Per la seva banda, el primer secretari de l’agrupació, David González, ha afirmat que “aquestes eleccions no són la primera volta de res, sinó una cita amb les urnes molt important per definir quina és la ciutat que volem per als propers quatre anys. Per això els socialistes volem parlar d’ocupació, de benestar social, i de model econòmic perquè per a nosaltres les persones, els salouencs i salouenques, són el primer.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada