dimarts, 28 d’abril de 2015

EL PSC DE PERAFORT VOL CREAR UNA PARTIDA DE 10.000 EUROS ANUALS PER AJUDAR A LES FAMÍLIES MÉS NECESSITADES DEL POBLEL’alcaldable del PSC a Perafort i Puigdelfí, Daniel Esparza, ha presentat aquest dimarts els principals eixos del programa socialista a les eleccions municipals. Entre aquestes propostes destaca el compromís de crear una partida pressupostària anual de més de 10.000 euros destinada a ajudes directes per a les famílies econòmicament més necessitades del municipi.

En aquest sentit, Daniel Esparza ha assegurat que “quan els socialistes parlem del poble pensem sobretot en les persones, els seus problemes, anhels i necessitats. Per això augmentarem les partides destinades a serveis socials perquè per a nosaltres cap ciutadà de Perafort i Puigdelfí ha de quedar desemparat, orfe, sense tenir l’escalf i l’ajuda del seu Ajuntament. Amb nosaltres ningú quedarà tirat a la cuneta, en podeu estar segurs.”

Altres propostes del programa socialista són el retorn dels impostos municipals a les persones vídues i a la gent gran amb uns ingressos inferiors als 500 euros mensuals, l’augment de les beques d’estudi i de transport per als joves i el foment de les inversions per generar nous llocs de treball al municipi de qualitat i ben remunerats, per exemple, aprofitant el potencial que ofereix el polígon industrial.

“Així mateix, garantirem un servei de teleassistència per a tots els veïns que ho sol·licitin, incrementarem l’oferta d’activitats extraescolars, impulsarem una nova ludoteca, crearem un nou espai lúdic per a la gent gran i potenciarem l’atractiu turístic del nostres municipi.”

En darrer terme, Daniel Esparza s’ha compromès també a liderar un nou estil de fer política “més proper a les persones perquè nosaltres estem a peu de carrer, compartint les seves dificultats que són també les nostres. Per aproximar la política local als veïns del poble establirem un nou sistema d’accés directe a l’alcalde i als regidors amb una agenda pública i transparent per atendre als col·lectius i ciutadans que ho desitgin.”


El PSC es presenta a aquestes eleccions municipals amb una llista integradora i amb un equip renovat de persones representatives de tots els àmbits i nuclis del municipi.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada