dimecres, 15 d’abril del 2015

JORDI SOLÉ: “ELS SOCIALISTES SOM LA GARANTIA D’ESTABILITAT, CONSENS I DIÀLEG A TORREDEMBARRA”



“Després de tot el que hem viscut durant aquest mandat que ara s’acaba el més important durant aquests propers quatre anys serà mantenir el timó municipal ferm en l’estabilitat, el consens i el diàleg necessaris per potenciar les polítiques socials que beneficiïn al conjunt de torrencs i torrenques. Aquest és, precisament, l’ADN dels socialistes i això és el que ens identifica políticament”, així ho ha assegurat el cap de llista socialista a la Torre, Jordi Solé, en l’acte de presentació de la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 24 de maig.

L’acte, celebrat a peu de carrer i que ha conclòs amb una ofrena floral al monòlit que recorda als integrants de la lleva del biberó de la Guerra Civil, ha comptat amb l’assistència de més d’un centenar de persones entre les quals l’actual alcalde Enric Grangel, l’exbatlle Manolo Jimenez, el coordinador del PSC al Tarragonès, Carles Castillo, i el president de la comissió executiva del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté.

Durant la seva intervenció Jordi Solé ha avançat algunes de les principals propostes del PSC en aquestes eleccions. “Volem apropar l’administració municipal als ciutadans des de la màxima transparència, obrir les finestres de l’Ajuntament i que entri aire fresc per deixar enrera la vella política que tants mals resultats ha donat. Per aconseguir-ho crearem la figura del regidor de barri i impulsarem una auditoria de l’Ajuntament.”

Altres iniciatives importants són la remodelació en passeig del tram de l’antiga N-340 i la revisió dels impostos i taxes municipals per adequar-los a la situació econòmica real dels veïns de Torredembarra.


“Els ciutadans hauran d’elegir entre el conegut model de retallades socials de la dreta, les aventures incertes que plantegen algunes formacions i el canvi real del passat però segur que representem els socialistes. Un canvi real que ha de garantir que Torredembarra creixi social i econòmicament sense deixar a cap dels seus fills, ni un de sol, abandonat a la seva sort sense notar l’escalf del seu Ajuntament”, ha conclòs Jordi Solé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada