divendres, 17 d’abril del 2015

EL PSC DE VILA-SECA ORGANITZA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS PER DEMÀ AL PARC DE LA RIERA



L’agrupació socialista de Vila-seca ha organitzat una campanya solidària de recollida d’aliments que es durà a terme demà dissabte, 18 d’abril, entre les 12h i les 14h al Parc de la Riera.

La campanya consisteix en què els ciutadans que ho vulguin aportin, com a mínim, un paquet amb aliments bàsics per a les famílies més necessitades de Vila-seca. De manera prioritària es demana llaunes de conserva, aliments per als més petits, i productes bàsics com llet, oli, pa o llegums seques que són d’un alt valor nutritiu. A les 100 primeres persones que aportin aliments se’ls donarà una entrada gratuïta per al partit Nàstic-Huracán que es jugarà el proper diumenge 26 d’abril.   

L’alcaldable socialista, Ander Basterretxea, ha remarcat que “amb aquesta acció els socialistes volem ajudar a les persones més necessitades del nostre poble al mateix temps que sensibilitzem al conjunt de la ciutadania del problema real que tenen molts vilasecans, fins i tot, per obtenir els productes alimentaris bàsics més imprescindibles per poder viure amb un mínim de benestar material.”


“No hi ha marketing ni propaganda que sigui capaç d’ocultar aquesta situació dramàtica que viuen aquests convilatans nostres. El nostre primer compromís és amb ells, per això els socialistes multiplicarem els nostres esforços per impulsar qualsevol ajuda que creguem que sigui útil per a les persones que estan acusant de manera més devastadora els efectes de la crisi econòmica”, ha assegurat el dirigent socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada