dimecres, 29 d’abril del 2015

ANTONIO LÓPEZ: “VOLEM ENLLESTIR L’OBRA INICIADA AL CATLLAR. NO ENS PODEM QUEDAR A LA MEITAT DEL CAMÍ”



“Durant aquests darrers mesos en què tinguin l’honor i la responsabilitat de ser l’alcalde del Catllar la meva prioritat, la meva autèntica obsessió, ha estat treballar sense descans per resoldre els problemes reals dels veïns i veïnes del meu poble”, així ho ha assegurat l’alcaldable socialista, Antonio López, durant l’acte de presentació de la candidatura del PSC al Catllar.

Així, en 10 mesos Antonio López ha dut a terme més de 120 reunions amb entitats del poble i 150 reunions amb veïns. “Doncs bé, el 80% dels problemes que em plantejaven han pogut ser resolts. Aquesta és la nostra carta de presentació, treballar sense descans a peu de carrer per donar solucions reals als problemes reals de la gent perquè els seus problemes són també els meus.”

L’alcaldable socialista ha recordat totes les actuacions impulsades durant aquests darrers 10 mesos, entre les quals: la pavimentació de carrers, la restauració de l’ermita de Sant Ramon, la pista de les escoles velles, la posada en servei d’una aplicació per a mòbils amb rutes senyalitzades al poble, l’arribada als diversos nuclis del poble dels autobusos municipals de l’EMT, el subministrament d’aigua a les urbanitzacions, etc.

“Hem demostrat que es pot fer més amb menys perquè hem pogut desenvolupar aquesta acció de Govern en benefici del poble reduint el deute municipal i tancant l’any 2014 amb un romanent de tresoreria de 882.000 euros. Ara cal donar continuïtat i enllestir l’obra iniciada, no podem caure en el parany de quedar-nos a meitat del camí i entrar en un nou període d’inestabilitat a l’Ajuntament”, ha afirmat el candidat socialista.

Pel que fa a la candidatura, Antonio López ha assegurat que el PSC presenta un equip molt capacitat i amb ganes de treballar per a un gran poble com és el Catllar.


La sala d’actes del centre cultural del municipi s’ha quedat petita per assistir a l’acte de presentació de la candidatura socialista. Un acte que ha comptat també amb la participació de Miquel Iceta, primer secretari del PSC, i de Xavier Sabaté, diputat al Parlament i president de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada