divendres, 10 d’abril del 2015

RESOLUCIÓ DEL CONSELL DE FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA



El terrorisme, en qualsevol de les seves formules i manifestacions, és el pitjor enemic de la democràcia i de les llibertats. Els darrers atemptats esdevinguts a Europa, concretament a París, els que s’han produït a Tunísia i Kenya i les detencions que aquesta mateixa setmana s’han dut a terme al nostre país, alguna fins i tot a les comarques tarragonines, han posat de manifest la greu i real amenaça que suposa el terrorisme yihadista.

Combatre el terrorisme i totes les formes de violència ha de ser objectiu prioritari dels demòcrates i manifestar el nostre rebuig a aquesta xacra, una obligació moral i política. 

És per això que el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona resolt:

            1.- Manifestar el rebuig més enèrgic i contundent a qualsevol expressió d’extremisme religiós, ideològic o social. En aquest cas concret, a les manifestacions més radicals i violentes com el terrorisme yihadista que ha estat, per desgràcia, darrerament de tràgica actualitat.

            2.- Defensar i reivindicar la unitat política i social dels demòcrates i refermar els valors de la llibertat i de la democràcia com el millor antídot contra la intolerància i la xacra terrorista.


            3.- Valorar el rebuig contundent que han fet públiques moltes comunitats i associacions musulmanes de les comarques tarragonines, a través dels mitjans de comunicació, a les accions violentes dels extremistes yihadistes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada