dimarts, 1 d’octubre de 2013

LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA INICIA UNA CAMPANYA D’EXPLICACIÓ DE L’ALTERNATIVA FEDERALLa Federació del PSC del Camp de Tarragona ha iniciat una campanya d’explicació i divulgació de l’alternativa federal en relació al “xoc de trens” de les posicions maximalistes dels nacionalistes catalans i espanyols.

La campanya es va iniciar ahir al vespre amb la presentació, i posterior debat, del llibre “nosaltres els federalistes. Catalunya a la cruïlla” del diputat al Parlament Ferran Pedret, a la seu del PSC de Tarragona.

Els principals continguts de la campanya són explicar que els socialistes han defensat sempre el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya i la celebració d’una consulta legal i acordada amb l’Estat.

Així mateix, la proposta federal defensa millorar les relacions amb Espanya rebutjant el centralisme i l’immobilisme practicat pel PP i també la ruptura i el frontisme de l’independentisme. Aquesta millora de les relacions de Catalunya amb Espanya des de la perspectiva federal han de suposar una millora dels recursos econòmics de Catalunya i el respecte per la llengua, la cultura i les institucions catalanes.

Finalment, els socialistes entenen que la millor manera de defensar Catalunya i la llibertat dels catalans és assolir una societat que eradiqui les desigualtats, el patiment i les injustícies provocades per la crisi econòmica i per les retallades dels Governs de CiU i PP.


Durant els propers mesos es duran a terme conferències, tallers i debats a la majoria d’agrupacions socialistes de la demarcació per donar a conèixer aquesta alternativa federal. 

Cap comentari:

Publica un comentari