dimarts, 22 d’octubre del 2013

JOAN RUIZ: “AMB EL GOVERN DEL PP L’ATUR JUVENIL A LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA HA CRESCUT MÉS D’UN 8%”



El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz ha denunciat avui l’augment de més del 8% de l’atur juvenil que s’ha registrat des de que governa el Partit Popular. “Amb el PP al Govern el nombre de joves tarragonins menors de 30 anys a les llistes de l’atur registrat s’ha incrementat en 1.235 persones i ja supera el llindar dels 13.000 joves, aproximadament el 20% del total d’aturats que tenim a la província.”

Joan Ruiz ha assenyalat que “els joves són un dels col·lectius més perjudicats pels Governs de CiU i PP. D’una banda, s’eliminen les ajudes al lloguer, es redueixin beques i s’augmenten les taxes de la universitat i de la formació professional, i de l’altre, la crisi sumada a la desastrosa reforma laboral del PP condemna als joves a l’atur o a marxar del país, una disjuntiva infernal.”

Davant d’aquesta tessitura el PSC ha tornat a emplaçar a la resta de forces polítiques a “impulsar un pla de xoc per reduir aquesta intolerable taxa d’atur juvenil. Ho vam dir a la campanya electoral i ho venim repetint des de aleshores, una societat on més del 50% dels seus joves està a l’atur és una societat que no té futur. En matèria d’atur juvenil ja fa temps que s’han superat totes les línies vermelles.”

Finalment, Joan Ruiz ha qualificat de “senzillament grotesc” el fet que la ministre de Treball, Fàtima Bañez, hagi afirmat que la política del Govern del PP en matèria d’atur juvenil ha ofert “resultados esperançadores.”


“Com? Un país com Espanya amb un atur juvenil del 56%, trist record de la Unió Europea, i la ministre es dedica a felicitar-se per la seva gestió i veure èxits on tan sols hi ha molt de patiment? O aquesta senyora viu a la lluna o no sap quina realitat es viu a peu de carrer, en tot cas és un insult addicional al sentit comú que els joves tarragonins no es mereixen”, ha emfatitzat Joan Ruiz.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada