dijous, 3 d’octubre del 2013

FRANCESC VALLÈS: “DEMANEM LA COMPAREIXENÇA URGENT DEL MINISTRE SORIA AL CONGRÉS PER TAL QUE DONI EXPLICACIONS SOBRE ELS SISMES DE L’EBRE”



El portaveu adjunt del grup socialista a les Corts Generals, Francesc Vallès, ha anunciat avui que el grup socialista ha demanat la compareixença urgent del ministre d’Indústria al Congrés, José Manuel Soria, per tal que doni explicacions sobre els sismes que aquesta setmana han afectat les terres de l’Ebre i la seva possible relació amb el projecte Castor d’emmagatzemat de gas.

El grup socialista ja va presentar dimarts una bateria de preguntes al Ministeri per conèixer l’activitat que desenvolupa aquesta planta situada davant de la costa d’Alcanar, la Ràpita i Vinaròs.

Francesc Vallès ha exigit al Govern que doni tota la informació de què disposa sobre els moviments sísmics que s’han registrat a l’entorn de la zona afectada davant de l’alarma social provocada pels terratrèmols, un dels quals va assolir una qualificació de 4,2 graus a l’escala de Richter.   


“És inconcebible que hores d’ara el ministeri encara no hagi donat cap explicació sobre el que està passant. És una responsabilitat bàsica del Govern donar totes les explicacions necessàries per tranquil·litzar la ciutadania i prendre les mesures adients per garantir que no es produeixin afectacions mediambientals”, ha afirmat el diputat tarragoní.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada