dilluns, 14 d’octubre del 2013

EL PSC DEMANA AL GOVERN QUE OBRI UN EXPEDIENT AL DIRECTOR GENERAL D’EXTINCIÓ D’INCENDIS I SALVAMENTS



El grup socialista al Parlament de Catalunya ha presentat una proposta de resolució en la què s’insta al Govern a obrir un expedient al Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, senyor Ramón Parés i Gallés, per una possible extralimitació en les seves funcions en no haver actuat de forma adequada.

Els fets es remunten al juliol d’enguany quan el Director general va decidir sancionar al caporal responsable de la guàrdia al parc de bombers de Reus amb tres mesos d’ocupació i sou per haver permès activar les sirenes en record dels bombers morts al foc d’Horta de Sant Joan de l’any 2009.

Segons el diputat socialista, Xavier Sabaté, “la decisió del Director General va ser totalment injusta i reprovable. No pot ser que la commemoració cívica d’una tragèdia que va comportar la mort de bombers en l’exercici de les seves funcions per part dels seus companys comporti una sanció tan lesiva com aquesta que va recaure sobre el caporal responsable del servei.”


“No s’entén, és completament desproporcionat i denota una manca de sensibilitat en el record simbòlic i emocionat dels bombers a l’hora de homenatjar als seus companys morts en la tragèdia de l’incendi d’Horta de Sant Joan. Estem convençuts que la resta de grups estaran d’acord en què la decisió del Director General no va ser l’adequada i, per tant, donaran suport a la proposta de resolució”, ha conclòs el diputat tarragoní. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada