dimecres, 11 de juliol del 2012

UNS 300 DEPENDENTS DE L’ALT CAMP NO COBRARAN LA PRESTACIÓ FINS AL 2014 PER LES RETALLADES DEL PP



Segons ha explicat aquest dimecres la diputada socialista per Tarragona, Núria Segú, “a la comarca de l’Alt Camp unes 300 persones amb dret a accedir a una prestació per dependència, considerada com a “lleu”, veuran ajornar-se la prestació a la que tenen dret, en principi, fins al 2014 per culpa de la moratòria que el PP i CiU han aprovat al Congrés.”



La diputada socialista ha alertat que “CiU i PP tenen a la pràctica un acord no escrit per desmantellar la llei de dependència que van impulsar els Governs de progrés. I no només aturen el desenvolupament de la llei sinó que frenen el reconeixement i el pagament de les prestacions, el que provocarà que aquestes 300 famílies de Valls i del conjunt de l’Alt Camp hagin d’esperar encara dos anys més a veure, si és que no s’aproven noves moratòries, l’arribada de les prestacions a les que tenen dret.”


La diputada vallenca ha contraposat aquestes dades “amb l’obra de Govern tant de l’executiu socialista de José Luis Rodríguez Zapatero com de la Generalitat durant els mandats dels presidents Maragall i Montilla. Durant aquests darrers set anys fins a 16.027 ciutadans de la província de Tarragona es van veure beneficiats per la llei de dependència.”


“CiU i PP estan duent a terme el camí contrari, el del desmantellament de la llei. Per exemple, CiU es va comprometre durant la darrera campanya electoral de les eleccions al Parlament a acabar amb les llistes d’espera. Doncs bé, acostant-nos ja al meridià de la legislatura des de que Artur Mas és president de la Generalitat s’han doblat les llistes d’espera pel que fa a la llei de dependència que ja supera les 100.000 persones a Catalunya. Més de 100.000 ciutadans!”, ha emfatitzat la diputada socialista.


Finalment, Núria Segú ha emplaçat als alcaldes i regidors de CiU i PP a la comarca a que facin veure als seus respectius Governs que cal vetllar perquè les persones amb dependència accedeixin i puguin percebre les prestacions que necessiten i a les que tenen dret per llei. “Per aquí no es pot passar la tisora”, ha conclòs la diputada vallenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada