dimarts, 31 de juliol del 2012

EL PSC DENUNCIA LA PARALISI DE L’EQUIP DE GOVERN DE SANT JAUME DELS DOMENYS



El grup socialista a l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha denunciat avui “la paràlisi de l’equip de Govern que després d’un any de mandat municipal presenta un balanç de Govern orfe de qualsevol actuació positiva pels veïns del poble.”



Segons el portaveu socialista, Miquel Martil, “l’alcalde i els regidors de CiU s’han de treure el son de les orelles i començar a pensar en aplicar alguna iniciativa en benefici dels veïns del poble que per això, en teoria, es van presentar a les eleccions.”


El regidor socialista ha assenyalat que “malgrat la critica que van fer al sou de l’alcalde durant el mandat passat, quan estaven a l’oposició, el primer que va fer CiU després dels comicis municipals és més que doblar les retribucions de l’alcalde fins als quasi 36.000 euros. Al marge, l’únic que trobem és una paràlisi absoluta que es limita a donar continuïtat als projectes endegats durant el passat mandat municipal.”


“Cal tenir present que CiU ha arribat a canviar els advocats que defensen els interessos del municipi... per fer front a una denuncia presentada per un dels seus actuals regidors en relació a la gestió que es va fer al poble dels fons procedents del F.E.I.L. Insuperable!”


Segons Miquel Martil hi ha projectes que afecten el municipi, com el del Logis Penedès, que mereixen un posicionament i una aposta clara per part de l’Ajuntament. “En aquests moments de greu crisi econòmica i amb molts veïns del poble a l’atur no podem menysprear un equipament logístic com aquest que generaria ocupació a la comarca. És de sentit comú!”, ha assenyalat el portaveu socialista.


Finalment, el grup socialista emplaça a l’alcalde i a l’equip de Govern a rectificar d’aquesta paràlisi i inacció i començar a treballar pensant en donar resposta als problemes reals dels ciutadans de Sant Jaume dels Domenys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada