dilluns, 16 de juliol del 2012

LES EXECUTIVES DEL PSC DE TARRAGONA I DE REUS TREBALLARAN CONJUNTAMENT PER MINIMITZAR L’IMPACTE NEGATIU DE LES RETALLADES DELS GOVERNS DE CIU I PP SOBRE LA CIUTADANIA



Les comissions executives de les agrupacions socialistes de Tarragona i Reus s’han reunit aquest dilluns a la tarda i han acordat impulsar conjuntament mesures encaminades a minimitzar els efectes de les retallades dels Governs de PP i CiU sobre la ciutadania.



Segons el primer secretari del PSC de Reus, Francesc Vallès, “a partir d’ara ens reunirem amb caràcter periòdic, cada tres mesos, a fi i efecte d’analitzar la situació i proposar mesures destinades a la generació d’ocupació i la dinamització econòmica.”


Vallès ha denunciat que la darrera onada de retallades de CiU i PP tant a la Generalitat com al Govern de l’Estat “tan sols provocaran més atur i més pobresa també aquí a casa nostra. En concret, el paquet de retallades brutals anunciat la setmana passada per Mariano Rajoy comporta directament un risc molt elevat d’exclusió social. El PP es va burlar de les dificultats de la gent i va estigmatitzar als aturats insinuant que no tenen ganes de treballar. Rajoy redueix ara la prestació per desocupació quan tan sols fa dos mesos va fer desaparèixer les polítiques actives d’ocupació dels pressupostos generals de l’Estat.”


Davant d’aquesta situació “realment molt difícil per a moltes persones i per a moltes famílies”, el primer secretari del PSC de Reus ha recordat que les agrupacions socialistes de Reus i Tarragona són les dues agrupacions del PSC més grans de la província. “Les dues ciutats representem la meitat de la població del Camp de Tarragona. A partir d’avui treballarem conjuntament per ser la veu d’aquells que ja s’han quedat sense veu i tractar de limitar els efectes perniciosos que les retallades de la dreta tenen sobre la vida quotidiana dels ciutadans.”


Per la seva banda el primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona, Josep Anton Burgasé, ha fet un especial èmfasi a l’hora d’afirmar que els col•lectius més vulnerables de la nostra societat “els aturats, els joves, la gent gran, els estudiants, etc. són les principals víctimes de les retallades de la dreta que només aconseguiran augmentar el patiment de la gent.”


Burgasé ha afegit que en el cas de les comarques tarragonines “l’augment de l’IVA tindrà un efecte especialment devastador en sectors clau del nostre teixit econòmic com el turisme o el comerç. La veritat és que CiU i PP estan utilitzant l’excusa de la crisi per dissenyar el model social i de serveis públics reduïts que comparteixen en els seus plantejaments ideològics.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada