dimarts, 3 de juliol del 2012

ELOI MENASANCH, NOU PRIMER SECRETARI DE LA JSC DE TARRAGONA



Eloi Menasanch Sevil és el nou primer secretari de la JSC de Tarragona. Menasach, membre també de la comissió executiva del PSC del Camp de Tarragona, ha estat elegit per unanimitat en l’assemblea de l’agrupació de la Joventut Socialista de Tarragona que ha tingut com a lema: “canviem el present, millorem el futur.”


Completen la nova executiva de la JSC, Marc Liria, com a secretari d’organització, Alexandre Hernández, com a secretari de formació, educació i mobilització, Alba López, com a responsable de la secretaria de medi ambient i mobilitat, Àlex Fuentes, com a secretari de cultura, esport i moviment europeu, Maite Berterreche, com a secretaria d’igualtat i ciutadania i Aimon Real com a secretari de treball.


En la seva primera intervenció el nou primer secretari ha afirmat que “els joves tarragonins no podem restar impassibles davant de la situació que estem patint. Som la generació més ben preparada i, malgrat això, no veiem cap horitzó d’oportunitats. El nostre país no pot permetre’s perdre una generació i perdre el seu talent, més si volem sortir de la crisi. Per tant, els joves socialistes sortirem al carrer per canalitzar les preocupacions i les inquietuds dels joves de la ciutat.”


A l’assemblea de la JSC també han participat l’alcalde de Tarragona i primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona, Josep Anton Burgasé, i la primera secretaria de la JSC de les comarques tarragonines, Ivana Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada