dimarts, 10 de juliol del 2012

ANTONI BRULL: “EN UN ANY L’ATUR A SALOU S’HA INCREMENTAT EN UN 5%”



El portaveu socialista a l’Ajuntament de Salou, Antoni Brull, ha alertat avui que “en només un any, des de les eleccions municipals del maig de l’any passat fins avui, l’atur a Salou s’ha incrementat en un 5%, passant dels 1.678 ciutadans aturats que teníem ara fa just un any fins als 1.764 que tenim ara.”



Segons Brull, “cada cop és més evident que CiU i PP no tenen cap “formula” per generar ocupació malgrat tot el que van prometre alegrement durant la campanya electoral. La paràlisi i la inacció de l’actual equip de Govern no han fet res que més que agreujar la situació en un tema tan essencial per als salouencs com ho és l’accés al món del treball.”


El portaveu socialista ha explicat que aquest augment de l’atur s’ha registrat, especialment, en el sector serveis que suma 1.276 aturats dels 1.764 que té el conjunt del municipi.


Antoni Brull ha reiterat l’oferta del grup socialista “d’arribar a punts d’acord i fer tot el que estigui a les nostres mans per sumar esforços amb l’equip de Govern en un tema tan important com és la lluita contra l’atur. Sabem de les angoixes i autèntics drames que viuen les famílies que tenen algun dels seus membres a l’atur i considerem que la generació de nous llocs de treball ha de ser l’objectiu número 1 que hem de tenir des de l’Ajuntament.”


“L’alcalde Granados no pot tenir com a referent al senyor Mas que es va comprometre durant la campanya electoral a reduir l’atur a la meitat. Doncs bé, en aquests moments l’atur a Catalunya ja supera les 600.000 persones i el Govern de CiU ha estat incapaç de tirar endavant, ni tan sols, el pla de xoc contra l’atur que l’exigim la resta de forces parlamentàries.”


Finalment, Antoni Brull ha reiterat el compromís del grup municipal socialista de “combatre l’atur també des de l’Ajuntament i destinar el màxim de recursos públics municipals per evitar la fractura social al municipi. Salou és el que és gràcies a l’empenta dels seus veïns. Igual com hem sabut créixer aprofitant les nostres oportunitats i mantenint la nostra voluntat de ser un poble hem de garantir ara que cap família salouenca quedi al marge d’unes mínimes condicions de vida dignes.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada